Călătoria cu trenul de la Cluj la Constanța durează 16 ore. „Toaleta a dat pe-afară în vagon, n-am putut sta în vagon”

Updated on iunie 21, 2022 Călătoria cu trenul de la Cluj la Constanța durează 16 ore, cam cât durează un zbor cu escală până la Los Angeles. Reprezentanții CFR dau vina pe canicula care curbează șinele și încetinește garniturile.

Într-o lume în care trenurile depășesc fără probleme 300 de kilometri la oră, ale noastre abia se târăsc pe șine, în lunile de vară. Recordul absolut al lenei îl deține cel care pleacă din inima Ardealului spre litoral, scrie stirilekanald.ro.

Călătoria cu trenul de la Cluj la Constanța durează 16 ore. „Toaleta a dat pe-afară în vagon, n-am putut sta în vagon" 1

“De-aici am pornit și am ajuns în 12 ore, dar condițiile au fost precare, era cald, am mers la clasa a doua”

“Călătoria a fost praf, condițiile sunt sub orice critică, nimic bun. Toaleta a dat pe-afară în vagon, n-am putut sta în vagon.”

Când temperaturile depășesc 34 de grade, trenul Cluj-Napoca- Constanța parcurge distanța dintre cele două orașe în 16 ore.

Trenul de la Sibiu face 8 ore

Să luăm exemplul celui de azi: a pornit din gară la ora 13:40 și va înainta cu viteză redusă spre litoral din cauza șinelor încinse de soare:

“Ajunge în București la 11 și în Constanța la 6 dimineața.”

“E mult, e foarte mult, având în vedere că alte țări fac traseul ăsta în 2-4 ore, noi facem triplu, e aiurea. E groaznic, ori e îngrozitor de cald, ori e îngrozitor de frig. Dau aerul condiționat mult prea tare și dacă le zici să îl oprească nu îl opresc.”

error: Content is protected !!