Accidente Cluj: Trotinetist lovit în plin în Mărăști. O femeie a rămas încarcerată, ciocnire două autoturisme, în Dej

Updated on iunie 21, 2022 O persoană a fost rănită după ce a fost lovit de o mașină, într-o intersecție din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu o trotinetă.

Accidentul ar fi avut loc în cartierul Mărăști, la intersecția străzilor Gorunului cu Scorțarilor. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, informează Ziua de Cluj. 

Accidente Cluj: Trotinetist lovit în plin în Mărăști. O femeie a rămas încarcerată, ciocnire două autoturisme, în Dej 1

Un martor a anunțat că cel de pe trotinetă a fost urcat în ambulanță ”dar a refuzat transportul la spital. Era bandajat la braț, genunchi, arcada și nas”.

Accidentul a readus în discuție nevoia de disciplinare a trotinetiștilor, care circulă haotic. ”Obligatoriu categoria B + casca. Legea să fie pusă în aplicație urgent pentru binele tuturor”, a spus un alt martor, potrivit stiridecluj.ro.

O femeie a rămas încarcerată în Dej după un impact între 2 mașini

Două mașini au fost implicate, marți, într-un accident rutier petrecut pe o stradă din Dej.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe Valea Codorului din Dej.

Accidente Cluj: Trotinetist lovit în plin în Mărăști. O femeie a rămas încarcerată, ciocnire două autoturisme, în Dej 2

“Femeia a fost extrasă în siguranță de pompieri din mașină și predată echipajelor medicale. În cele din urmă, a fost transportată la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

Potrivit polițiștilor, din primele informații, o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Dej spre Valea Codorului, ar fi efectuat manevere de întoarcere fără a se asigura, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 28 de ani, din juețul Teleorman.

În urma impactului, femeia de 59 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Testările alcooltest au indicat rezultate negative.

error: Content is protected !!