Video Cluj. Bară la bară pe Frunzişului şi după inaugurarea sensului giratoriu: “Staţi să vedeţi când se vor muta oamenii în blocurile din stânga şi dreapta!”

Updated on iunie 21, 2022 Lucrările la sensul giratoriu de pe strada Frunzișului au fost finalizate, dar traficul a rămas la fel de aglomerat. Se circulă bară la bară atât la urcare, cât și la coborâre.

“Este gata Frunzişului… se circulă bine”, a scris un clujean, ironic, pe grupul Info Trafic Cluj Napoca.

Video Cluj. Bară la bară pe Frunzişului şi după inaugurarea sensului giratoriu: "Staţi să vedeţi când se vor muta oamenii în blocurile din stânga şi dreapta!” 1

Șoferii au sperat că o dată cu finalizarea lucrărilor, traficul în zonă se va reduce.

Unii clujeni cred însă că strada va fi și mai aglomerată, după ce se vor muta locatarii din blocurile construite pe varianta Zorilor – Mănăştur.

“Staţi să vedeţi când se vor muta oamenii în blocurile din stânga şi dreapta! Mulţumim primăriei, că a aprobat construcţia blocurilor!” “Era aglomeraţie înainte de lucrări… acum cu un snes în plus şi câteva mii de apartamente, sigur nu are cum să fie mai bine.”

 “Mă cârcotașilor tot unde e aglomerație vă place să circulați!”, a mai comentat cineva.

Alți clujeni îi îndeamnă pe șoferi să folosească mijloacele de transport în comun, pentru a reduce nivelul traficului.

„Există busuri din clasa 43 adica 43, 43P, 43B care circulă pe acolo… lăsaţi maşinile acasă. Până nu vor conştientiza oamenii acest lucru, nu se va schimba nimic în Cluj. Dacă gândim un pic logic, dacă ar fi puţine maşini în trafic atunci şi busurile nu ar mai sta blocate şi ar circula rapid şi toţi ar ajunge în timp util unde au de mers”

error: Content is protected !!