Clujean revoltat: „Mic-dejunul servit de Pediatrie 1 – Cluj-Napoca, pentru mamicile internate impreuna cu copii lor”

Updated on iunie 20, 2022 Un clujean a prezentat pe Facebook ce mic dejun primesc mămicile care sunt internate cu copii lor la Pediatrie 1 în Cluj Napoca.

„Mic-dejunul servit de Pediatrie 1 – Cluj-Napoca, pentru mamicile internate impreuna cu copii lor. 🤬Doar cuvinte de laudă…bătaie de joc”, a scris clujeanul.

Clujean revoltat: „Mic-dejunul servit de Pediatrie 1 - Cluj-Napoca, pentru mamicile internate impreuna cu copii lor” 1

Autoritățile statului au decis să dubleze norma de hrană din spitale, după săptămâni întregi în care proiectul a bătut pasul pe loc. Suma alocată pentru fiecare pacient va fi 22 de lei, în condițiile în care până acum există o normă de hrană de 11 lei, informează bzi.ro.

De-a lungul anilor atât pacienții cât și medicii s-au plâns de hrana proastă din spitalele din România.

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului Național de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din sectorul 5 București, afirma recent că a avut zeci de reclamații legate de hrana din spitale. Mulți pacienți s-au plâns se calitatea mâncării, în special în perioada în care au avut bucătăria în revonare, iar serviciile au fost externalizate.

Managerul unității medicale a mai precizat faptul că cu sumele alocate la acel moment le este practic imposibil să le asigure pacienților trei mese sănătoase pe zi. Mahler a explicat că reprezintă un vis crearea unui meniu din care pacientul să își aleagă ceea ce dorește să mănânce în ziua respectivă

error: Content is protected !!