Blue Air a reluat zborurile Cluj-Constanța. „Astăzi dăm oficial şi startul vacanţelor pe litoralul Mării Negre”

Updated on iunie 20, 2022 Blue Air anunță că a reluat de astăzi cursele spre Constanța, de pe Aeroportul Internațional Cluj, cu o frecvență de zile pe săptămână.

Luni
Cluj-Napoca 12.40 – Constanța 13.45
Constanța 14.15 – Cluj-Napoca 15.20

Blue Air a reluat zborurile Cluj-Constanța. „Astăzi dăm oficial şi startul vacanţelor pe litoralul Mării Negre” 1

Miercuri și vineri
Cluj-Napoca 18.00 – Constanța 19.05
Constanța 19.45 – Cluj-Napoca 20.50

La doar o oră distanță, ruta care conectează Cluj-Napoca de Constanța facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie, anunță Monitorul de Cluj.

„Astăzi dăm oficial şi startul vacanţelor pe litoralul Mării Negre, prin reluarea zborurilor directe spre Constanţa, de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Este un moment așteptat de mulți pasageri, pentru că este o destinație tradițională care completează excelent varietatea destinaţiilor de vacanţă disponibile de pe aeroportul clujean.

Totodată, creșterea traficului turistic este una din prioritățile Aeroportului Internațional Cluj, iar zborurile spre Constanţa aduc o conectivitate rapidă pasagerilor care aleg să susțină turismul autohton, contribuind totodată la dezvoltarea relațiilor turistice și economice naţionale”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj

error: Content is protected !!