(FOTO) Accident Cluj. O șoferiță a fost zdrobită după ce a intrat în coliziune cu un autocamion. 5 mașini lovite

Updated on iunie 18, 2022 O șoferiță a avut parte de o moarte tragică ieri după ce a fost zdrobită în urma unei coliziuni cu un autocamion. 5 mașini lovite în accident.

O femeie de 63 de ani din judeţul Bihor a murit, vineri, în urma unui accident petrecut pe DN1, în localitatea clujeană Poieni, eveniment în care au fost implicate cinci autovehicule.

(FOTO) Accident Cluj. O șoferiță a fost zdrobită după ce a intrat în coliziune cu un autocamion. 5 mașini lovite 1

La fața locului au găsit două autocamioane, un microbuz, o autoutilitară și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerată o femeie în vârstă de cca 50 de ani, care nu mai prezenta semnale vitale, anunță Ziua de Cluj.

(FOTO) Accident Cluj. O șoferiță a fost zdrobită după ce a intrat în coliziune cu un autocamion. 5 mașini lovite 2

La data de 17 iunie, în jurul orei 15,40, poliţiştii au fost semnalaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN1 – E60, la km 544, în localitatea Poieni. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 63 de ani, din judetul Bihor, care se deplasa pe direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroşat un microbuz cu remorcă, după care a intrat în coliziune cu un autocamion.

(FOTO) Accident Cluj. O șoferiță a fost zdrobită după ce a intrat în coliziune cu un autocamion. 5 mașini lovite 3

În urma evenimentului a rezultat avarierea a cinci autovehicule. Echipajul medical prezent la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare femeii de 63 de ani, însă, din nefericire, aceasta a decedat”, se arată într-o informare a IPU Cluj, potrivit Stirile Pro Tv.

Potrivit sursei citate, pentru ceilalţi patru conducători auto aparatul etilotest a indicat valori negative.

error: Content is protected !!