Cluj. S-au epuizat locurile de cazare în hoteluri pentru Untold Festival

Updated on iunie 15, 2022 Locurile de cazare din Cluj Napoca s-au epuizat pe perioada festivalului Untold. Acum la mare căutare sunt cei care au camere de închiriat. Special pentru participanții la festival s-a creeat și pagina de facebook “Adoptă un untoldi-st”, pentru cazare gratuită.

Aproape 400 de mii de oameni au participat la ediția din 2019 a festivalului Untold, iar anul acesta organizatorii se aşteaptă la o cifră asemănătoare pe stadionul din Cluj.

Cluj. S-au epuizat locurile de cazare în hoteluri pentru Untold Festival 1

Edi Chereji, Head of Marketing Untold, potrivit Stirile Pro Tv: “Dacă nu aveți încă un abonament la festival mai puteţi să vă cumpăraţi sunt şi bilete de o zi dacă nu puteţi să ajungeţi în toate cele 4 zile”.

Pentru că prețul cazărilor explodează pe perioada festivalului, mulți participanți apelează la clujenii care oferă gratis cazare pe pagina de Facebook “Adoptă un untoldist”.

Mihai Huțanu administratorul paginii “Adopta un untold-ist”: ”Începutul e undeva în 2016, dacă nu mă înşel 2017 a plecat de la un anunţ. Preţurile fiind foarte mari, m-am enervat şi am zis că îi iau eu în gazdă. În primul an în 2016 au fost peste 10 mii de adopţii. S-a făcut un schimb, s-au legat prietenii tu mă cazezi la tine eu te cazez la mine, au fost şi două trei perechi care s-au căsătorit datorită pagini “Adoptă un untoldist”. Evident că oamenii nu vin cu mâna goală, aduc o sticlă de vin, un cadou din ţara unde vin, sunt lucruri foarte faine”.

Reprezentanții festivalului au anunțat și numele marilor artiști care vor urca pe scena mare de pe Cluj Arena.

Printre aceştia se numără și J. Balvin, supranumit și prințul reghetonului.

Născut José Álvaro Osorio Balvín, columbianul în vârstă de 37 de ani este cel mai bine vândut artist latin, cu 35 de milioane de albume în toată lumea. Anul acesta fanii Festivalului Untold, vor avea ocazia să-l vadă live pe Cluj Arena.

error: Content is protected !!