Șoferiță din Cluj, implicată într-un accident grav în Bistrița. 5 persoane au ajuns la spital

Updated on iunie 13, 2022 Cinci persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident care s-a produs pe DN 17D, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit primelor date, o tânără de 26 de ani, din Sebeş, judeţul Alba, în timp ce conducea maşina dinspre Săsarm spre Beclean, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 43 de ani, din Bonţida, judeţul Cluj.

Șoferiță din Cluj, implicată într-un accident grav în Bistrița. 5 persoane au ajuns la spital 1

„Astăzi, pe Drumul Naţional 17D, între localităţile Săsarm şi Beclean, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a cinci persoane. Conform primelor date, o tânără de 26 de ani, din Sebeş, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Săsarm-Beclean, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 43 de ani, din Bonţida, judeţul Cluj”, a transmis, luni, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Ambele conducătoare auto, dar şi trei pasageri au fost răniţi.

„Tânăra în vârstă de aproximativ 27 de ani era semiconstientă şi a fost extrasa în condiţii de siguranţă, fără a fi îndepărtate elemente de caroserie, pentru a fi predată echipajului care încadrează elicopterul SMURD.

Victima a fost stabilizata şi evacuată conştientă, cu multiple traumatisme, la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureş de către elicopterul care a aterizat pe partea carosabila, aproape de locul producerii accidentului”, au precizat reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

error: Content is protected !!