Foto Cluj. Emil Boc din nou la coasă. „Mama, satul natal și “iarba verde se acasa”!

Updated on iunie 9, 2022 Primarul Emil Boc a mers în vizită în satul natal acolo unde și-a vizitat mama în vârstă de 89 de ani. Edilul a postat mai multe fotografii în care apare pregătindu-se pentru o activitate mai veche.

Emil Boc a cosit iarba din curtea casei părintești.

Foto Cluj. Emil Boc din nou la coasă. „Mama, satul natal și “iarba verde se acasa”! 1

Mama, satul natal și “iarba verde se acasa”! Am vizitat-o in aceasta după amiaza pe mama mea ( 89 de ani, peste o săptămâna ) in satul natal. Am profitat de ocazie și am cosit iarba din curtea casei parintesti!”, a transmis primarul. 

Foto Cluj. Emil Boc din nou la coasă. „Mama, satul natal și “iarba verde se acasa”! 2 Foto Cluj. Emil Boc din nou la coasă. „Mama, satul natal și “iarba verde se acasa”! 3 Foto Cluj. Emil Boc din nou la coasă. „Mama, satul natal și “iarba verde se acasa”! 4

Pe vremea când era premier,  aflat într-o vizită de lucru la Feteşti, Emil Boc le-a demostrat celor prezenţi că ştie să cosească foarte bine.

“Dacă ştie careva dintre jurnalişti să facă mişcarea asta îl primesc la şedinţa de Guvern”, spunea Emil Boc în 2009, în timp ce ascuţea coasa.

Premierul a spus că ştie să cosească de la 14 ani şi că a fost învăţat de tatăl său. După ce a pus la pământ câteva rânduri de iarbă, Boc i-a rugat pe jurnaliştii care erau grupaţi în faţa sa să se dea la o parte “ca să nu se interpreteze”.

error: Content is protected !!