Pradatorul din Cluj a fost prins de poliție. Bărbatul care intra peste studente, în baie, a fost identificat

Updated on iunie 5, 2022 Poliția l-a identificat pe individul din Cluj Napoca suspectat că hărțuiește femei. Individul este acuzat că hărțuiește femei, le aleargă cu mașina și chiar a intrat în căminul Hașdeu 6, în baia fetelor, unde a dat nas în nas cu o studentă care se spăla pe dinți.

„Referitor la imaginile apărute în spațiul public la data de 3 iunie a.c., cu privire la un bărbat care ar fi abordat mai multe studente în Cluj-Napoca și care ar manifesta o atitudine de hărțuire față de acestea, polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire.

Pradatorul din Cluj a fost prins de poliție. Bărbatul care intra peste studente, în baie, a fost identificat 1

În cauză se efectuează activități de cercetare penală pentru verificarea tuturor aspectelor și circumstanțelor referitoare la acțiunile bărbatului”, informează IPJ Cluj, potrivit cluj24.ro.

Angi Serban a scris: „Și cam așa arată puterea asta a solidarității, fraților!
A ajuns așa.. când vorbești despre unitate să sune clișeic, dar iată că nici 24h nu au trecut de când am semnalat cazul și deja se iau măsuri cu privire la el.

Existau mai multe sesizări depuse, fata peste care a intrat în baie a depus plângere la poliție atunci imediat, dar pare că lucrurile se mișcă mai greu când nu sunt în atenția publică.

De-asta e important să vorbim, să cerem ajutorul și să ne aliem cu oameni cărora le pasă.
Aseară a fost o nebunie, nu prea am dormit, astăzi de dimineață la fel, încă e, dar știți ce sentiment ai când vezi atâția oameni dispuși să ajute, atâția oameni care empatizează cu situația și care vor să ajute cu ceva, orice, cât de mic!?!
Nu pot să descriu ce simt, sunt așa în pragul lacrimilor. Cred că aveam nevoie să știu că încă ne mai pasă unii de alții!
Vă mulțumesc și mulțumim pentru ajutor, de la share-ul ăla începe tot!

Vă iau așa în brațe pe toți și vă strâng tare, tare de tot. Nu e totul pierdut și nici toată lumea nu e de rahat. Iar asta dă încredere oamenilor că mai e încă mult bine pe lumea asta!
Excepțională mobilizare, impresionantă!

Bravo, oameni! Voi ați făcut posibilă anchetarea acestui individ, datorită vouă lucrurile s-au mișcat cu rapiditate.

Și vă mai spun ceva, mai multe lucruri bune se întâmplă după un eveniment ca ăsta:
• Oamenii care trec prin situații din astea periculoase prind curajul să le înfrunte
• Autoritățile încep să se miște și devin mai vigilente
• Puterea comunității crește încrederea cetățeanului și siguranța lui
• Alții ca ăsta sunt descurajați
• Prevenim nenorociri

Iar fata asta Diana Alexandra este un om care a avut curajul să nu accepte, să nu tolereze și să ia atitudine împotriva celor întâmplate! Ea este cea care s-a încăpățânat să rezolve situația în ciuda scepticismului și fricii unora. Plecăciuni, Diana! Ești forță! Dacă orașul tău devine mai sigur după acțiunea ta, ție trebuie să-ți mulțumească! Și tuturor celor care ți-au stat alături! Dar în primul rând ție! Bravo!

Trebuie să recunosc că tura asta s-a mobilizat exemplar Poliția Română. Acum sper să trateze cazul cu seriozitate și să le readucă sentimentul de siguranță celor care l-au pierdut cu ocazia asta. Eu cred că vor face o treabă bună!

Vouă celor care ați reactionat vreau să vă spun că am știut că mă pot baza pe voi, pentru că de fiecare dată când v-am cerut ajutorul ați fost acolo și a contat. S-au întâmplat lucruri, s-au schimbat în bine unele. Rămâneți pe aici, vă mai invoc, căci uite ce bine ne descurcăm când ne punem umăr lângă umăr!

Mă înclin!”

error: Content is protected !!