(Foto) Accidente Cluj. Tineri încarcerați. Motociclist salvat de două asistente de la UPU, aflate în timpul liber

Updated on iunie 5, 2022 Două accidente grave au avut loc astăzi, în jurul Clujului.  Un motociclist accidentat a primit ajutor de la două asistente UPU care se aflau în timpul liber. Accidentul a avut loc in localitatea Numa, in apropiere de Dej.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat în urma unui accident rutier produs pe raza localității Nima, anunță stiridecluj.ro.

(Foto) Accidente Cluj. Tineri încarcerați. Motociclist salvat de două asistente de la UPU, aflate în timpul liber 1

La fața locului salvatorii au găsit o motocicletă și un autoturism avariate, iar conducătorul motocicletei întins pe carosabil în stare de conștiență și cooperant. Echipajul SMURD i-a acordat bărbatului, în vârstă de cca 40 de ani, primul ajutor calificat și l-a transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Două asistente din cadrul UPU Cluj, aflate în timpul liber, au acordat primul ajutor de bază bărbatului până la sosirea echipajelor de intervenție.

Mai mulţi tineri încarceraţi în urma unui accident rutier în Floreşti

Un alt accident a avut loc astăzi în Florești, unde mai multe persoane au fost încarcerate.

Intervenție la un accident rutier produs pe strada Valea Gârbăului din Florești. Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca și Garda Aghireșu au intervenit în această seară pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat mai multor tineri, după ce autoturismul în care circulau a ieșit în afara părții carosabile.

(Foto) Accidente Cluj. Tineri încarcerați. Motociclist salvat de două asistente de la UPU, aflate în timpul liber 2

Astfel au fost dislocate pe strada Valea Gârbăului din localitatea Florești o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ.
La fața locului salvatorii au găsit autoturismul răsturnat în șanțul pentru colectarea apelor pluviale, înăuntrul căruia se afla blocată o tânără, care prezenta multiple traumatisme, și un tânăr întins în afara mașinii, care, de asemenea, prezenta politraumatisme. Ambii erau conștienți și cooperanți.

Au fost efectuate manevre pentru descarcerarea tinerei din autoturism, concomitent cu acordarea asistenței medicale tânărului aflat în stare gravă, precum și pentru încă alți doi tineri care au fost implicați în accident.

(Foto) Accidente Cluj. Tineri încarcerați. Motociclist salvat de două asistente de la UPU, aflate în timpul liber 3

În total au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ cinci persoane, dintre care patru au fost transportate la spital în stare de conștiență și cooperante”, informează ISU Cluj, potrivit cluj24.ro.

error: Content is protected !!