Accident mortal pe drumul Cluj-Oradea. O femeie a murit și 6 persoane rănite, lângă Aușeu

Updated on mai 31, 2022 Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe DN1E 60, lângă localitatea bihoreană Aușeu. Accidentul s-a produs cu câteva minute înainte de ora 7 dimineața. Potrivit martorilor, șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit cu violență de un copac. În autoturism se aflau patru adulți și trei copii.

”Pompierii militari și echipajele medicale intervin în momentul de față pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între localitățile Groși și Aușeu, pe DN 1E 60, eveniment în care au fost implicate șapte persoane, din care patru adulți și trei copii.

Accident mortal pe drumul Cluj-Oradea. O femeie a murit și 6 persoane rănite, lângă Aușeu 1

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și 4 echipaje ale SAJ.

Echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate, iar echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor și acordarea îngrijirilor necesare celor 7 persoane, în cazul uneia dintre acestea, aflată în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare” a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Crișana Bihor, Mr. Camelia Roșca, citată de bihon.ro.

Accident mortal pe drumul Cluj-Oradea. O femeie a murit și 6 persoane rănite, lângă Aușeu 2

Printre pasageri se afla și un bebeluș de doar 2 luni, care a scăpat ca prin minute fără nici o leziune. Ceilalți copii au 3 și 13 ani. Restul ocupanților mașinii au scăpat cu leziuni medii (contuzii și fracturi medii). Cele 6 victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Județean Oradea.

error: Content is protected !!