(Foto) Cluj: 2 motocicliști germani au fost salvați dintr-o râpă, în Răchițele, de salvamontiștii clujeni

Updated on mai 30, 2022 Salvatorii montani ai Formației Vlădeasa din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj au fost solicitați, în această dimineață, pentru evacuarea a doi motocicliști care au căzut într-o râpă, în urma unui eveniment rutier pe Valea Stanciului din localitatea Răchițele.

Cei doi, pilotul și pasagerul unei motociclete cu ataș, cetățeni germani, au fost scoși din râpă cu mijloacele specifice de salvamontiști și de pompierii de la ISU Cluj.

Pilotul a suferit un politraumatism și a fost nevoie de evacuarea aero cu ajutorul elicopterului care l-a transportat la UPU Cluj, iar pasagerul, care avea răni mai ușoare, a fost transportat cu ambulanța la spitalul din orașul Huedin.

(Foto) Cluj: 2 motocicliști germani au fost salvați dintr-o râpă, în Răchițele, de salvamontiștii clujeni 1 (Foto) Cluj: 2 motocicliști germani au fost salvați dintr-o râpă, în Răchițele, de salvamontiștii clujeni 2 (Foto) Cluj: 2 motocicliști germani au fost salvați dintr-o râpă, în Răchițele, de salvamontiștii clujeni 3

error: Content is protected !!