Mircea Bravo, film cu Leonardo DiCaprio? „Leo, hai până în Cluj! Îți dau cazare la 5 stele”

Updated on mai 29, 2022 Mircea Bravo visează să facă un film cu Leonardo DiCaprio în rol principal. Mircea Bravo deține deja de câțiva ani o companie de producție de film, care se pregătește deja să lanseze la toamnă prima producție, „Mirciulică”.

Bravo visează ca, într-o zi, să se laude în distribuția unui film de-ale sale cu un mare câștigător de premiu Oscar, scrie wowbiz.ro.

Mircea Bravo, film cu Leonardo DiCaprio? „Leo, hai până în Cluj! Îți dau cazare la 5 stele” 1

Actorul care e devenit celebru odată cu rolul său din filmul „Titanic” a jucat, de-a lungul carierei, în multe pelicule de succes și, în 2016, a câștigat, în sfârșit, mult doritul Oscar, pe care toți fanii și-l doreau pentru preferatul lor, pentru rolul principal din „The Revanant”. Mircea Bravo este și el un mare admirator al actorului american și ar muta munții din loc doar ca să-l aducă pe DiCaprio în orașul său.

„O să-i dau un mesaj lui Leonardo DiCaprio să-i zic <<Leo, hai până în Cluj! Îți dau cazare la 5 stele. Stai și tu o lună și filmăm ceva frumos!>> Pentru Leo o să cumpăr și garsonieră. Cu DiCaprio mi-ar plăcea să joc în viitor!”, a mărturisit Mircea Bravo.

Mircea Bravo comentează succesul generat de „Bunica” pe Youtube

Lenuța Moldovan are 74 de ani, dar nu își arată vârsta. Este un personaj extrem de spumos și dezinvolt, prezent la TV cu mult înainte de a începe Mircea Bravo să realizeze conținut online. Comediantul este conștient de impactul septuagenarei, dar nu face abuz de hazul simpaticei doamne, scrie cancan.ro.

Clar, Tanti Lenuța e o persoană super-iubită, adică dacă eu am hate, că mai am și eu hate, e normal, la Tanti Leunța nu există așa ceva.

Cred că e singurul personaj din România cu care nimeni nu are nimic rău, toată lumea o iubește.

Noi suntem norocoși că filmăm cu ea și ea se bucură că filmează cu noi! Facem și clipuri fără ea, dar într-adevăr clipurile cu Tanti Lenuța sunt cele mai apreciate!

Suntem foarte atenți cu chestia asta, să încercăm să nu facem prea des cu Tanti Lenuța, pentru că e ca un Lamborghini, nu vrei să o vezi în fiecare zi. Ai vrea să o vezi, dar te bucuri când o vezi o dată la o lună și jumătate, două.

Și tot timpul facem clipuri naturale cu Tanti Lenuța, care prind, care sunt exact ce face ea în viața reală.

Până la urmă, oamenii hotărăsc dacă e ceva tare sau nu, iar Tanti Lenuța e clar că are ceva mai mult decât o bunicuță simplă. Are carismă, n-are niciun fel de trac, e naturală, e autentică, și da, e specială!”, a declarat Mircea Bravo.

error: Content is protected !!