(Video) Adus la Cluj. Polițiștii l-au prins în Oradea pe iubitul Beatei Molnar, clujeanca găsită moartă

Updated on mai 27, 2022 Suspectul în cazul tineri ucise a fost prins aseară. După o anchetă contracronometru, principalul suspect în cazul tinerei universitare din Cluj Napoca, găsită ucisă în satul bihorean Corniţel, a fost prins, joi seara, în Oradea şi se află în custodia poliţiştilor, anunță ebihoreanul.ro.

Suspectul a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj pentru audieri.

(Video) Adus la Cluj. Polițiștii l-au prins în Oradea pe iubitul Beatei Molnar, clujeanca găsită moartă 1

Inspectoratul de Politie Judetean Cluj: „În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”.

Vezi aici Video:

Noi dovezi care arată că Beata Molnar ar fi fost ucisă de iubitul ei

Încă de când a fost descoperit, trupul fără viață a fost transportat la INML pentru a i se face autopsia, astfel că acum a ieșit la iveală faptul că Beata Molnar ar fi fost omorâtă în bătaie și posibil sugrumată, anunță spynews.ro.

Mai mult decât atât, s-a aflat și faptul că iubitul ei, suspect principal în acest caz, ar fi umblat mai multe ore cu cadavrul în mașină până când l-a lăsat pe câmpul din Bihor, unde l-a acoperit și cu saci menajeri pentru a nu atrage atenția trecătorilor.

error: Content is protected !!