Ucigaşul tinerei din Cluj, Beata Molnar, dat de gol de maşină: Un orădean i-a văzut mașina în parcarea unui magazin şi a sunat la 112

Updated on mai 27, 2022 Ucigaşul tinerei din Cluj, Beata Molnar, al cărei cadavru a fost descoperit în localitatea bihoreană Corniţel, a fost prins cu ajutorul unui orădean cu spirit civic.

Un orădean care a urmărit ştirile şi apelurile publice ale poliţiştilor a văzut joi seara maşina căutată în parcarea unui ABC din cartierul Dragoş Vodă din Oradea, unde fugarul, Bone Ferenc, căutat de o ţară întreagă, intrase să-şi facă unele cumpărături. Mașina individului avea numere de înmartriculare doar în partea din spate. Alertat, orădeanul a sunat la 112, scrie ebihoreanul.ro.

Ucigaşul tinerei din Cluj, Beata Molnar, dat de gol de maşină: Un orădean i-a văzut mașina în parcarea unui magazin şi a sunat la 112 1

Din imagini se vede cum el intră în ABC şi, imediat ce vede camera, îşi duce mâna la faţă, încercând să se ferească, însă mult prea târziu.

Imediat după apel, zona a fost verificată în amănunt de poliţiştii orădeni, iar în scurt timp, Bone Ferenc a fost găsit. Se ascundea într-un vagon dezafectat (video jos), în Gara CFR Velenţa.

Presupusul criminal, reținut pentru 24 de ore

Desfăşurarea de forţe i-a alarmat pe locuitorii din zonă. Mai ales când au aflat cine se ascundea lângă ei.

“Eşti în pericol, efectiv. Putea să vină, să sară gardul şi la fel să reacţioneze şi cu noi”, spune o tânără. “Se ascundea şi ne putea omorî şi pe noi. Uitaţi, noră-mea acum a venit de la lucru. Se dă jos din maşină, deschide poarta şi poate intra să omoare”, declară îngrozită o femeie.

Bărbatul, care nu a vrut să dea multe detalii anchetatorilor, a fost dus apoi la sediul IPJ Bihor. De aici a fost preluat de o echipă de procurori care l-a dus în Cluj-Napoca pentru audieri, informează observatornews.ro

După câteva ore de audieri, aici, la parchetul de pe lângă tribunalul Cluj, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Astăzi urmează să fie adus din nou dar în faţa unui judecător, cu propunere de arestare preventivă.

error: Content is protected !!