Presupusul criminal al Beatei Molnar dormea într-un vagon dezafectat. Polițiștii au găsit un sac de dormit roz, dar și geanta femeii

Updated on mai 27, 2022 Presupusul criminal al Beatei Molnar a fost prins de polițiștii din Oradea și adus la Cluj pentru audieri.

Iubitul doctorandei de 30 de ani, care a fost găsită moartă pe un câmp, a fost găsit, noaptea trecută, de poliţişti. Bărbatul, care era căutat de mai multe zile, era în Oradea şi se ascundea într-un vagon dezafectat din gară.

Presupusul criminal al Beatei Molnar dormea într-un vagon dezafectat. Polițiștii au găsit un sac de dormit roz, dar și geanta femeii 1

Boné Ferenc, 43 de ani, din judeţul Arad, a fost găsit de poliţiştii bihoreni în cartierul Velenţa din municipiul Oradea, lângă o Gară CFR de triaj, unde cel mai probabil că dormea într-un vagon dezafectat.  Maşina bărbatului a fost găsită, de asemenea, în apropierea gării. Bărbatul îi scosese plăcuţa de înmatriculare, anunță Adevarul.

În autoturismul care a fost percheziţionat, joi seara, anchetatorii au găsit şi mai multe obiecte aparţinând victimei, între care şi o borsetă, un sac de dormit roz, dar și geanta femeii.

Tânăra ştia de trecutul violent al bărbatului

La Corniţel, în Bihor, pe marginea unui şanţ, într-un loc plin cu gunoaie, ar fi aruncat cadavrul. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ar mai fi condus câteva zeci de minute şi s-ar fi oprit la un restaurant. Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat la volanul maşinii prin localitatea Borod, foarte aproape de locul în care a fost găsit cadavrul. De aici i s-a pierdut urma.

Anchetatorii i-au dat maşina în urmărire şi au făcut apel la polpulaţie să sune la 112 dacă îl văd. Până să-l găsească pe bărbat, anchetatorii i-au conturat şi profilul psihologic. Era un tip galant la început de relaţie. Dar apoi lucrurile se schimbau. Era violent cu partenerele sale şi avea anumite fixaţii. Le punea, de exemplu, să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, potrivit Observator TV.

Iar filmuleţele pe care le regiza stau mărturie. Imaginile îl arată ca un tip retras, care nu-şi găseşte locul. Beata ştia de trecutul violent al bărbatului, iar prietenii o avertizaseră. Însă i-ar fi dat o şansă. După ce individul îşi bătuse fosta iubita în urmă cu doi ani, tânără doctorand îl înlocuise la catedră. La universitate Sapienţia s-au şi cunoscut. Cei doi îşi începuseră relaţia la sfârşitul anului trecut.

“Este o nevoie exagerată de control, un simptom specific anumitor tulburări. O obsesie pentru perfecţiune”, a declarat Gabriela Groza, doctor în psihologie judiciară.

error: Content is protected !!