Cum îl descriu fostele iubite pe Ferenc Bone, presupusul criminal al profesoarei din Cluj

Updated on mai 26, 2022 Fostele iubite ale lui Ferenc Bone, suspect că ar fi ucis o clujeancă de 30 e ani, au început să vorbească și îl descriu ca un om foarte violent. A fost chiar condamnat la închisoare și dat afară de la Universitatea unde preda.

După ce îi cădeau în plasă, Ferenc îşi arăta adevărata faţă. Aşa s-a întâmplat cu o tânără din Zarand. În vara lui tânăra 2020 a fost bătută de actor până a fost băgată în spital.

Cum îl descriu fostele iubite pe Ferenc Bone, presupusul criminal al profesoarei din Cluj 1

Asta i-a adus şi o condamnare cu suspendare de un an şi 3 luni dar şi desfacerea contractului de la universitate. La proces, fata a dus în faţa judecătorului declaraţiile scrise ale unor foste iubite. 3 la număr şi toate au descris relaţii de coşmar cu Bone.

O jurnalistă din Cluj a reconstituit câteva declarații ale fostelor iubite ale individului, potrivit Antena 3. A vrut să tragă un semnal de alarmă şi să le prevină pe viitoarele victime. A făcut un material amplu despre Bone. Le-a adunat pe toate fostele iubite şi a strâns de la ele mărturii de neimaginat.

“Îmi curgea sângele din nas și mâinile mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulţumit”, mărturisea una dintre tinere.

“Mi-a aruncat telefonul din mână şi a început să mă lovească. A ajuns în spatele meu, m-a trântit la pământ și m-a prins și m-a sugrumat până am leşinat. Când m-am trezit pe podeaua bucătăriei, la început n-am înţeles unde eram.

Am oftat si m-am întins pe saltea. A venit la mine şi s-a culcat lângă mine apoi a zis: Iepuraş, capul tău a devenit violet iar la gură ai făcut spume”, rememorează ea.

“În timpul relației noastre, am refuzat mai multe oportunități de a lucra, de a mă educa, de a mă distra și de a călători de frica supărării lui. Dacă mi s-a întâmplat un lucru pozitiv sau am avut o realizare, am preferat să păstrez secretul.

A reuşit să mă facă să devin total dependentă de el deoarece alte legături cu alte persoane nu mai aveam, din cauza lui, şi m-a făcut să cred că nu voi reuşi niciodată să obţin ceva cu propriile mele puteri.”

Suspectul dat în urmărire națională

Tânăra de 30 de ani din Târgu Mureș a fost dată dispărută luni, după ce sâmbătă ar fi plecat din Cluj-Napoca împreună cu Bone Ferenc. La data de 23 mai, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat, la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgău, nerevenind la domiciliu până în prezent. Libertatea scrie că Beata Molnar a postat pe reţelele de socializare o fotografie din Răchiţele.

error: Content is protected !!