Clujeanca ucisă a avut o moarte violentă. S-a luptat până în ultima clipă pentru viața ei. Ce informații au polițiștii despre Bone Ferenc

Updated on mai 26, 2022 Clujeanca ucisă zilele trecute a avut o moarte violentă. S-a luptat până în ultima clipă pentru viața ei, spun cei de la Stirile Pro Tv.

Partenerul tinerei care-a fost găsită moartă în Bihor este dat în urmărire națională. Procurorii au stabilit că victima, o fată de 30 de ani, asistent universitar în Cluj, a suferit o moarte violentă și s-a luptat până în ultima clipă pentru viața ei.

Clujeanca ucisă a avut o moarte violentă. S-a luptat până în ultima clipă pentru viața ei. Ce informații au polițiștii despre Bone Ferenc 1

Bărbatul era cunoscut drept un om violent: fusese condamnat la inchisoare, pentru că în 2020 şi-a bătut iubita de atunci.

Polițiștii din Bihor au reușit să găsească trupul neînsuflețit al femeii după ce au vizionat ore în șir imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe șoseaua Cluj-Oradea.

Așa au identificat mașina suspectului, o Dacia Logan cu număr de Arad, trecând prin fața unui magazin din Cornițel.

Aceeași mașină a fost filmată, apoi, lângă Primăria din Borod, dupa două ore și 40 de minute. Distanța dintre magazin și primărie este, însă, de numai un km, iar polițiștii au dedus că în tot acest timp, omul a avut răgaz sa se oprească undeva pe traseu.

Explicația psihologului

Psihologul judiciar Gabriela Groza a încercat să găsească o explicație pentru crimă.

Gabriela Groza, psiholog judiciar: „Este vorba de o violență inopinată bazată pe furie, pe un comportament agresiv care se întâmplă spontan pentru că celălalt mă enervează foarte tare. Iar dacă vorbim de o persoană cu antecedente în alte relații riscul este mai mare.”

Tânăra ucisă, originară din Târgu Mureș, este plânsă de familie și de vecini. Oamenii spun că relația dintre cei doi nu era văzută cu ochi buni de rude, din cauză că bărbatul avea antecendete penale.

Vecină: “I-a intrat sub piele și asta a vrut el cred de mai demult. Îmi pare rău pentru ea, pe cuvântul meu că mă doare sufletul. Era foarte respectuasă”.

Vecină: “Dezechilibrat psihic e tot ce pot să spun. Idiferent chiar dacă ar fi avut o relație, tot o formă de nebunie este când ajungi la asemenea fapte. Cum a ajuns în anturaj … nu știu“.

Joi, mama tinerei a ajuns la Institutul de medicină Legală din Cluj, a stat de vorbă cu procurorul de caz care i-a confirmat faptul că fiica ei a avut parte de o moarte violentă.

Ce informații au polițiștii despre Bone Ferenc

Bone Ferenc, prietenul victimei și principalul suspect în cazul crimei din județul Bihor, este din județul Arad. În vârstă de 43 de ai, Ferenc a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, anunță Stirile Pro Tv.

Suspectul are antecedente penale după ce a fost condamnat în martie 2021 la o pedeapsă de 1 an și 3 luni pentru săvărșirea infracțiuni de lovire sau alte violențe. El a fost surprins de camerele de supraveghere când își bătea fosta iubita în plină stradă.

În urma acestui scandal, Bone Ferenc a fost concediat de la universitatea la care preda.

error: Content is protected !!