Clujeanca Beata Molnar ar fi fost omorâtă în bătaie și posibil sugrumată. Ultimele imagini cu mașinia lui Boné Ferenc – surprinsă în trafic

Updated on mai 26, 2022 Victima ar fi fost omorâtă în bătaie și posibil sugrumată, iar iubitul ei, suspect în acest caz, ar fi umblat mai multe ore cu cadavrul în mașină până l-a abandonat, acoperit cu saci menajeri, anunță Stirile Pro Tv. Individul este de negăsit. Și-a dat jos numerele de înmatriculare de mașină și posibil chiar să fi părăsit țara.

Ultimele imagini cu mașinia lui Boné Ferenc – surprinsă în trafic, pe drumul european 60, între Cluj-Napoca și Oradea au fost făcute publice. Sunt filmate acum 4 zile, de o cameră de supraveghere a Primăriei din Borod – puțin după ora 10 și jumătate. În aceeași zi, cu aproape 3 ore înainte, mașina apare și în imaginile sistemului video al unui magazin, de pe aceeași sosea, la un kilometru distanța.

Timpul mare în care Ferenc a parcus distanța l-a dat de gol. Au fost orele în care bărbatul ar fi abandonat cadavrul iubitei lui, Beáta Molnár, în spatele unei stații de carburant părăsită.
Alt detaliu care atrage atenția în aceste imagini este faptul că mașina lui Boné Ferenc are numerele de înmatriculare demontate – cel puțin în partea din față.

Clujeanca Beata Molnar ar fi fost omorâtă în bătaie și posibil sugrumată. Ultimele imagini cu mașinia lui Boné Ferenc - surprinsă în trafic 1

Poliția făcuse publică o imagine cu autoturismul în care se vedea că acesta este înregistrat în Arad. Ferenc este la volan, iar în dreapta lui stă Beáta Molnár.

Cei doi, ea – cadru universitar asociat la o universitate maghiară privată din Cluj-Napoca și el – fost profesor acolo, aveau o relație apropiată de un an.
Ultimul loc în care Beáta Molnár a fost văzută în viață este cascada „Vălul Miresei” din Răchițele, Cluj – de unde cuplul a și trimis o fotografie unei prietene.

Între momentul fotografiei făcută la cascadă – ultimul în care Beáta Molnár ar fi comunicat cu cineva și până când trupul ei ar fi fost abandonat sunt peste 24 de ore. Posibil ca într-o mare parte din acest interval, Boné Ferenc să fi umblat cu cadavrul iubitei în portbagajul mașinii.

Parchetul a transmis că femeia a avut o moarte violentă. Ar fi fost bătută și și sunt semne că s-ar fi luptat ca să scape. Rudele ei au fost chemate la serviciul de medicină legală din Cluj-Napoca să o identifice.

La Institutul de Medicină Legală a venit și mama fetei, însoțită de alte două persoane. Familia tinerei găsite fără viață este încă în stare de șoc.

Alex Prunean, Observator Tv: Inainte de a pleca spre Bihor, barbatul a venit aici, la garsoniera tinerei, unde a stat timp de 15 minute. Din bucataria acesteia a luat si sacii menajeri cu care mai apoi a acoperit cadavru. Politistii au sigilat acum usa.

 

Colegă liceu: Este incredibil, nici nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. E un şoc pentru toată lumea. Era extraordinară şi un suflet bogat.

Profesor liceu: Aşa o moarte tragică, rămânem stupefiaţi.

Imediat după ce i-au găsit cadavrul, poliţiştii au scotocit aparatamentul bărbatului. Au căutat orice informaţii care să-i ajute să-l găsească mai repede.

Vecina criminalului: A venit poliţia şi a spart uşa. 

Poliţia a ajuns şi la casa părinţilor săi din Arad. Au vrut să afle dacă oamenii ştiu unde ar putea fi fiul lor. Trupul tinerei a fost ridicat astăzi de la IMl. iar inmormânatarea va avea loc sâmbătă.

error: Content is protected !!