A fost prins! Polițiștii l-au prins pe iubitul Beatei Molnar, clujeanca găsită moartă în Bihor

Updated on mai 26, 2022 Ferenc Bone, presupusul asasin al profesoarei din Cluj-Napoca, a fost prins în Oradea, în urma unei anchete contra cronometru a Poliției Române și acum se află în custodia autorităților.

Bărbatul este suspectat că şi-a ucis iubita, o femeie de 30 de ani, i-a învelit trupul în saci de gunoi şi l-a aruncat pe un câmp. Poliţiştii l-au dat în urmărire şi au transmis în întreaga ţară şi fotografia maşinii cu care victima şi presupusul agresor au circulat și, până la urmă l-au găsit, informează romaniatv.net.

A fost prins! Polițiștii l-au prins pe iubitul Beatei Molnar, clujeanca găsită moartă în Bihor 1

„În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, a transmis IPJ Cluj.

Înainte să moară, Beata Molnar plecase cu iubitul, şi el fost profesor, într-o excursie. Apoi nu a mai răspuns la telefon. Partenerul ei de viață ar fi strangulat-o, apoi a adus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării, şi i-a acoperit corpul cu saci negri și cu crengi uscate. Femeia nu ar fi fost găsită daca polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona.

Potrivit presei locale bihorene, cadavrul ar fi fost găsit împachetat în saci menajeri, la marginea satului Corniţel din comuna Borod.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin”, a transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!