Ați văzut-o? Poliția caută mașina în care a fost văzută ultima dată clujeanca găsită moartă lângă Aleșd

Updated on mai 25, 2022 Poliția caută mașina în care a fost văzută ultima dată Molnar Beata, femeia din Cluj care a fost dată dispărută și găsită moartă lângă localitatea bihoreană Aleșd.

„La data de 23 mai, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgau, nerevenind la domiciliu până în prezent.

Ați văzut-o? Poliția caută mașina în care a fost văzută ultima dată clujeanca găsită moartă lângă Aleșd 1

În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința acestora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat.

Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea.

Date cu privire la autoturism – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC.

Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, transmite IPJ Cluj.

Un cadavru împachetat în saci menajeri a fost descoperit miercuri la marginea satului Corniţel din comuna Borod, judeţul Bihor, în zona unei benzinării dezafectate. Cadavrul ar putea fi al tinerei Molnár Beáta, dată dispărută de familie și căutată de poliţiştii din Cluj. Boné Ferenc, prietenul acesteia, ar fi primul suspect în cazul crimei.

Femeia moartă – spun surse din anchetă – este Beata Molnar, asistent universitar în Cluj-Napoca, la o universitate privată – secția cinematografie. Nu se mai șția nimic de ea de sâmbătă dimineață, scrie stirileprotv.ro.

Atunci, femeia de 30 de ani a plecat de acasă împreună cu prietenul ei – un bărbat de 43 de ani din Arad. Le-a spus apropiaților că merge într-o zonă montană, că să se relaxeze și că se întoarce seară. Nu a mai revenit.

Cadavrul femeii a fost găsit în spatele unei benzinării dezafectate, pe un teren viran cu multă vegetație. Ca să nu fie observat ușor fusese acoperit cu mai mulți saci menajeri.

Locul nu ar fi fost ales întâmplător. Pe șoseaua din apropiere mașinile circulă cu viteză și rar oprește cineva.

error: Content is protected !!