Cine este soția lui Dan Petrescu și ce mesaj i-a transmis după succesul obținut cu CFR Cluj

Updated on mai 17, 2022 Antrenorul clujenilor a adus al 5-lea titlu la rând al echipei, iar soția sa a ținut să-i transmită un mesaj special pe rețelele de socializare.

Cei doi au împreună o fiică și sunt împreună de de peste 25 de ani. Adriana este pasionată de fitness și își gestionează propriul business în industria wellness.

Cine este soția lui Dan Petrescu și ce mesaj i-a transmis după succesul obținut cu CFR Cluj 1

L-a cunoscut pe Dan când avea 19 ani. Acesta a divorțat de prima sa soție, Dana, în anul 2003, iar din urma căsătoriei au rezultat două fete, Rebecca și Chelsea, scrie b1.ro.

„You’re simply the best (n.r- Ești cel mai bun). Felicitări, tati. Felicitări, CFR Cluj”, a scris Adriana pe Instagram.

Adriana Petrescu este pasionată de sport și de un stil de viață sănătos, motiv pentru care postează frecvent imagini din sala de forță.

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu”, a mărturisit aceasta.

Ce melodie a cântat Dan Petrescu la petrecerea CFR-ului

După fiesta care a avut loc pe stadionul din Gruia, party-ul s-a mutat în restaurantul Da Vinci, din Cluj-Napoca și a ținut până la 06:00 dimineața.

Amfitrionul petrecerii a fost Adi de la Vâlcea, pe melodiile căruia a dansat de zor inclusiv Dan Petrescu. ”Bursucul” a fost în mare formă, spre deliciul celor prezenți. Melodia care a animat atmosfera a fost ”Fericire”, lansată de curând de Loredana, alături de mai mulți interpreți de manale, printre care se numără și Adi de la Vâlcea, scrie digisport.ro.

Antrenorul campioanei a luat și microfonul, la un moment dat, și nu s-a sfiit să cânte hitul Bella Ciao, fiind aplaudat la scenă deschisă.

error: Content is protected !!