Cluj: Cartier terorizat de un hoț. Jefuieşte casele chiar în timp ce poliţiştii iau probe

Updated on mai 10, 2022 Un hoț îi terorizează pe locuitorii din Dezmir. Se plimbă liniştit prin curţi şi intră peste proprietari în timp ce dorm. Nici măcar poliţiştii nu-l sperie. În timp ce anchetatorii luau amprente de la o casă spartă, individul încerca uşile altor locuinţe vecine.

Camerele de supraveghere l-au surprins perfect acum câteva nopţi. Luminile de la intrare se aprind, iar pe fundal, se aude şi un câine lătrând, dar hoţul îşi vede liniştit de treabă, scrie observatornews.ro

Cluj: Cartier terorizat de un hoț. Jefuieşte casele chiar în timp ce poliţiştii iau probe 1

Proprietară: Ne-a fost spartă casa, ne-au fost furate bijuterii din casă, totul cu noi în casă, dormind la etaj, liniştiţi, cu doi copii mici în casă. Există filmare de la vecinul nostru, se vede cum caută în sufrageria noastră cu lanterna, caută bijuterii în cutia de bijuterii.

Numai de la această familie, hoţul a plecat cu un inel de logodnă şi câţiva butoni cu diamante, bijuterii de cel puţin 7.000 de lei. Nu s-a mulţumit cu atât. În timp ce poliţiştii le luau declaraţii proprietarilor, individul încerca uşile altor case.

Vecină: Căţelul foarte agitat din vecini, soţul pe la 4 jumătate a zis: Hai să mă uit pe cameră, vedea că e agitaţie. Când a deschis camera, hoţul, individul acela era prin faţa maşinii, trecea agale.

Individul nu se teme de poliţie şi deocamdată nici nu are de ce. Oamenii legii spun că ar fi greu de prins deoarece poartă glugă, mască şi mănuşi.

Proprietară: Se vedea clar că e o maşină de poliţie aici, cu girofar şi criminalistică şi tot, omul a dat spargeri în continuare.

Cartierul Dezmir, ridicat lângă Cluj-Napoca, nu are iluminat public deşi oamenii au plătit pe casele de aici peste 100 de mii de euro.

error: Content is protected !!