(Foto) Cluj: Cum arată și cât costă o vilă de vânzare în Piața Muzeului

Updated on mai 8, 2022 O proprietate situată în Piața Muzeului din Cluj Napoca a fost scoasă la vânzare. Locuința are 400 de mp și costă 1,7 milioane de euro.

„Vă propun pentru cumpărare/inchiriere fără comision în EXCLUSIVITATE o vilă construită în sec. XIX, cu regim de înălțime D+P+E+M, situata în zona ultracentrală a Clujului, în Piata Muzeului, la 2 pași de Casa Matei”, potrivit anunțului, preluat de Ziua de Cluj.

(Foto) Cluj: Cum arată și cât costă o vilă de vânzare în Piața Muzeului 1

„Suprafața utilă este de 400 mp și are următoarea compartimentare: 9 încăperi, 2 bucătării, 4 băi și un subsol superb cu boltă din piatră și cărămidă.

Accesul la fiecare etaj se face prin scară și coridorul exterior al clădirii, astfel încat acest imobil poate avea întrebuințări multiple și separate pe etaje.

(Foto) Cluj: Cum arată și cât costă o vilă de vânzare în Piața Muzeului 2 (Foto) Cluj: Cum arată și cât costă o vilă de vânzare în Piața Muzeului 3 (Foto) Cluj: Cum arată și cât costă o vilă de vânzare în Piața Muzeului 4 (Foto) Cluj: Cum arată și cât costă o vilă de vânzare în Piața Muzeului 5

Fiecare etaj are separat electrica și gazul/centrala. Casa a fost renovată în 2010, însă în acest moment, noul proprietar va avea nevoie sa refaca unele finisaje. Clasa energetică B”, se mai arată în anunț.

error: Content is protected !!