Cât de ușor se vând vilele de 500.000 de euro în Cluj Napoca: „ Azi am văzut cum se poate face din rahat, bici. Și să și pocnească”

Updated on aprilie 29, 2022 Notarul Tony Gorun a explicat cât de ușor se vând la Cluj-Napoca vilele de 450.000 de euro.

Tony Gorun, unul dintre cei mai apreciaţi notari din Cluj-Napoca, relatează pe Facebook despre o tranzacţie „imposibilă”:

Cât de ușor se vând vilele de 500.000 de euro în Cluj Napoca: „ Azi am văzut cum se poate face din rahat, bici. Și să și pocnească” 1

„Bravo! În vremuri mai puţin bune se dovedesc adevăraţii profesionişti în imobiliare. Încrederea pe care o transmiţi face că tranzacţia să ia fiinţă. Azi am văzut cum se poate face, din rahat, bici. Şi să şi pocnească.

Nici eu nu credeam că iese şi a ieşit. Tranzacţie de 450.000 euro. Mă bucur s-a demonstrat că am asemenea colaborări. Ştiu ei cine, nu trebuie să spun. E uşor să o duci pe Ana la dans când vrea. Du-o când nu vrea! Felicitări!”, a scris notarul pe Facebook, potrivit Adevarul.

„O oferta în trecut care s-a plimbat pe la multe agenţii, cu diverse preţuri mai mari sau mai mici, dar care şi-a schimbat “destinul” imediat ce am semnat-o eu în exclusivitate”.

Agentul a mai precizat că a avut parte de „clienţi fericiţi şi spirituali, exact aşa cum mi-am dorit, o casă aflată într-o locaţie cu multă natură în jur şi o tranzactie reuşită!”.

Cluj-Napoca este de mai mulţi ani cea mai scumpă piaţă imobiliară din România, însă uneori, preţurile ajung la cote neverosimile. În luna ianuarie, o vilă dintr-o zonă rezidenţială aflată la periferia oraşului – Făget- a fost vândută cu 1,6 milioane de euro.

Imobilul are 363 de metri pătraţi şi un teren de 917 metri pătraţi. Vila a fost finalizată în 2018, este din cărămidă şi a fost îmbrăcată în piatră. Are patru dormitoare şi un living room, două bucătării, patru băi, trei terase, patru locuri de parcare.

error: Content is protected !!