Anda Adam, vecină model în Cluj. „Și-a închiriat un apartament în Plopilor. Este o vecină model, nu a adus distracția din club și acasă”

Updated on aprilie 29, 2022 Anda Adam și-a închiriat un apartament într-una dintre cele mai selecte cartiere ale Clujului, fiind vecină cu majoritatea fotbaliștilor de la echipele de club ale orașului.

„Și-a închiriat un apartament în cartierul Plopilor. Aici apartamentele sunt destul de scumpe, de aceea o să vedeți doar fotbaliști care joacă la echipele CFR Cluj și FC Universitatea Cluj.

Anda Adam, vecină model în Cluj. „Și-a închiriat un apartament în Plopilor. Este o vecină model, nu a adus distracția din club și acasă” 1

 

Este o vecină model, adică până acum nu a deranjat pe nimeni. O mai vedem când pleacă de acasă sau când se duce la sală sau să alerge prin împrejurimi. Câteodată e și cu fiica ei, dar cred că cea mică rămâne să facă lecții online.

Nu a adus distracția din club și acasă. De câte ori vine își petrece timpul la clubul pe care l-a deschis în zona campusului Observator. Studenții de acolo sunt cei mai fericiți, mai ales că am înțeles că nu are prețuri exagerat de mari ”, a povestit unul dintre vecini pentru playtech.ro.

„Se spune că a făcut o super investiție în club, am auzit și sume undeva la 400.000 de euro, însă nu știu cât de reale sunt. Locația nu este una foarte mare, nu cred că are mai mult de 100 mp, cu un ring mic, așa că nu cred că e vorba de suma asta”, a mai povestit acesta.

Cu sau fără o investiție de ordinul sutelor de mii de euro, Anda Adam este foarte convinsă că acest club îi va aduce profitul visat. În plus, are în continuare propria ei afacere, cea cu costume de baie despre care spune că este o reală sursă de venit.

Vrea să o înscrie pe fiica ei la o școală din Cluj

Anda Adam nu a venit singură la Cluj, ci însoțită de fiica ei, Evelin. După divorțul de fostul soț, Sorin Niculescu, micuța a rămas în grija mamei, astfel că era firesc să o însoțească la Cluj. Și cum șederile ei sunt din ce în ce mai lungi, artista vrea ca din această toamnă să o înscrie pe Evelin la o școală bună din Cluj. Până atunci micuța face cursuri mai mult online și se bucură de prezența mamei sale și a tatălui vitreg. Se pare că în momentul de față nu are în grija cui să o lase, iar singură nu poate sta, astfel că de multe ori o ia cu ea în club.

error: Content is protected !!