(Video) Iarna s-a întors la Cluj, ninge ca în povești în zona de munte

Updated on aprilie 28, 2022 Iarna s-a întors la Cluj, ninge în zona de munte, pe masivul Vlădeasa.

Potrivit meteorologilor, în zona montană înaltă vor fi cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, în sud-est și în sud-vestul țării. Temperaturile maxime de astăzi se vor încadra între 19 și 9 grade, pe când minimele se vor încadra între 10 și 2 grade.

Prognoza meteo ANM indică în continuare o scădere a valorilor termice la nivelul întregii țări. Vremea va continua să fie mai rece decât cea normală pentru data la care ne aflăm. Temperaturile vor fi în scădere în nordul, vestul, estul și centrul țării. Cerul va fi predominant noros în majoritatea zonelor țării și se anunță averse sub formă de ploaie.

De asemenea, meteorologii anunță vijelii și precipitații cu caracter de ploaie de vară, însoțite de vânt puternic, tunete și fulgere.

Se anunță ploi sub formă de averse care vor cădea pe arii extinse în majoritatea zonelor țării. În aceste zone, ploile se vor semnala pe suprafețe restrânse. În estul țării, cantitățile de apă care se vor acumula în urma ploilor vor fi însemnate și se vor acumula 25-40 l/mp.

error: Content is protected !!