(Foto) Mega proiect în Florești! Parc de Agrement și Sport de 23 de milioane de lei

Updated on aprilie 28, 2022 Un parc de agrement și sport, pe modelul celui din Gheorgheni, va fi construit în Florești.

Conform spuselor arhitectului șef Radu Spînu, prezent în ședința de consiliu local, proiectul este realizat pe modelul bazei sportive situată în Gheorgheni, Cluj-Napoca. Potrivit acestuia, 47% din proiect este ocupat de suprafață verde.

(Foto) Mega proiect în Florești! Parc de Agrement și Sport de 23 de milioane de lei 1

În documentația prezentată sunt prevăzute construirea de alei pietonale/plimbare, pistă alergare, pistă viteză, alergare, biciclete, pistă role, terenuri de sport, zonă fitness, spații verzi, adventure – park, ș.a, informează Ziua de Cluj.

„O nouă etapă în derularea proiectelor importante pentru comunitate!

Odată cu votul dat de către consilierii locali ȋn ședința de astăzi, putem demara procedurile privind organizarea licitației pentru proiectarea si execuția Parcului de Agrement si Sport ȋn Florești, care va fi realizat în zona străzii Sub Cetate!

(Foto) Mega proiect în Florești! Parc de Agrement și Sport de 23 de milioane de lei 2 (Foto) Mega proiect în Florești! Parc de Agrement și Sport de 23 de milioane de lei 3 (Foto) Mega proiect în Florești! Parc de Agrement și Sport de 23 de milioane de lei 4

Parcul va fi edificat pe o suprafață de peste 41.000 de metri pătrați şi va costa 23,7 milioane de lei. Proiectul va aduce comunității noi modalități de petrecere a timpului liber pe terenuri de tenis, volei, minifotbal sau badminton, piste de alergare sau pentru plimbări cu rolele, zonă de fitness și spații verzi”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

error: Content is protected !!