Video Cluj. Emil Boc, voluntar într-un experiment. Ce a testat primarul în Mall-ul VIVO

Updated on aprilie 22, 2022 Edilul oraşului Emil Boc a testat pe pielea lui un accident de circulaţie în simulatorul expus în Mall-ul VIVO

Evenimentul numit „Copil iubit la bord” a promovat importanţa scaunului de maşină pentru copii şi a purtării centurii de siguranţă.

Video Cluj. Emil Boc, voluntar într-un experiment. Ce a testat primarul în Mall-ul VIVO 1

Scopul acestei acțiuni este acela de a conștientiza importanței purtării centurii de siguranță. Indiferent cât de scurt este drumul de parcurs cu mașina, pentru a putea preveni vătămarea în cazul unui impact, este imperios necesar ca atât copiii cât și adulții să poarte centură de siguranță, informează observatornews.ro.

„Am participat astăzi la o acțiune din cadrul proiectului „Copil iubit la bord”. Napoca Rally Academy a pus la dispoziția părinților și copiilor un simulator de accidente, scopul acestei acțiuni fiind centrat pe conștientizarea importanței purtării centurii de siguranță. Indiferent cât de scurt este drumul de parcurs cu mașina – pentru a putea preveni vătămarea în cazul unui impact – este imperios necesar ca atât copiii cât și adulții să poarte centură de siguranță”, a transmis primarul Emil Boc.

La evenimentul desfășurat într-un centru comercial din Cluj-Napoca au participat agenții de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj și Poliția Locală a municipiului Cluj-Napoca, pentru a răspunde întrebărilor adresate atât de cei mici, cât și de părinți.

error: Content is protected !!