Drumul care leagă Clujul de Alba, plin de gropi deşi a fost reabilitat în toamnă: „Mulţumim pentru gropi, noi am făcut plantaţia de brazi”

Updated on aprilie 18, 2022 Drumul Transursoaia – DN1 R, care face legătura între comuna Horea, judeţul Alba, şi Beliş, judeţul Cluj, peste munte, s-a umplut de gropi, deşi a fost reabilitat în toamnă. Localnicii din cele două comune au reacţionat şi au plantat brazi în aceste gropi.

„Mulţumim DN1 R Drumurilor Naţionale pentru gropi, noi am făcut plantaţia, comuna Horea şi comuna Beliş s-au unit pentru a face o nouă plantaţie!”, a transmis un locuitor din zonă, potrivit libertatea.ro.

Drumul care leagă Clujul de Alba, plin de gropi deşi a fost reabilitat în toamnă: „Mulţumim pentru gropi, noi am făcut plantaţia de brazi” 1

Drumul a fost reabilitat în toamna trecută, dar imediat după reparaţii, au apărut şi problemele. „Gropile au dispărut, dar au rămas denivelările”, spuneau atunci oamenii.

Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj a promis remedierea lor şi a dat vina pe traficul greu, care se desfăşoară pe acolo. Drumul este închis în cea mai mare parte a iernii ca urmare a cantităţii mari de zăpadă din zonă.

error: Content is protected !!