O garsonieră din Galați, mai mică decât cea din Cluj de 11 metri pătrați, scoasă la vânzare. Cât costă

Updated on aprilie 16, 2022 O garsonieră mai mică decât cea din Cluj, a fost scoasă la vânzare în Galați.

Dacă la Cluj pentru garsoniera de 11 mp proprietarul cere 37.499 de euro, la Galați, locuința de 10.25 mp costă 11.000 de euro.

O garsonieră din Galați, mai mică decât cea din Cluj de 11 metri pătrați, scoasă la vânzare. Cât costă 1

„Garsonieră cu grup sanitar din construcţie, amplasată la et 2/4 spre est; Cartier Micro 19- zona bulevardul Otelarilor- Lidl market; intabulată – suprafaţă totală 10.25 metri pătraţi; garsoniera este dotată cu instalaţie de aer condiţionat (aer rece/ cald), are contract individual la apă şi electricitate; se vinde nemobilată; preţ 11.000 de euro; acesta include toate taxele aferente tranzacţionării (fără alte taxe suplimentare)!”, se arată în anunţul de vânzare, potrivit Antena3.

Garsoniera de 11 metri pătrați din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, devenită faimoasă pe internet după ce fusese scoasă la închiriat cu 200 de euro, a ajuns acum să fie pusă la vânzare.

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situată pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport în comun.

Ideală pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arată pe o platformă de anunţuri imobiliare, potrivit hotnews.ro.

error: Content is protected !!