(Foto) Cea mai urâtă clădire din Cluj: ”Este o casă pe un bloc”

Updated on aprilie 13, 2022 Consilierul local USR Cluj, Adriana Cristian, a deschis o discuție despre cea mai urâtă clădire din Cluj. În viziunea acesteia, o clădire de pe strada București „câștigă” această competiție.

„Ar fi interesant de pus o placută la fiecare monstruozitate de genul a personelor care au semnat autorizația de construcție, eventual si o fotografie. Eu o propun pe podium. Prima ar fi clădirea din pta Marasti. Acolo parca esti in India”, a propus cineva.

(Foto) Cea mai urâtă clădire din Cluj: ”Este o casă pe un bloc” 1 (Foto) Cea mai urâtă clădire din Cluj: ”Este o casă pe un bloc” 2

“Hotelul” ăla vestit din piața M.Viteazul și clădirea din piața Mărăști sunt în top dar mai sunt multe și vor mai fi, ele sunt oglinda lucrătorilor din primărie în frunte cu EL și a specialiștilor care au făcut școala la fabricile de diplome”, a scris un alt clujean pe grupul Clujul Civic.

„Cea mai urata construcție este PM… adică piața Mărăști. Poate își mai aduc aminte cei din Cluj cum arata fosta autogara.”

„Mai avem în topul județean și aceasta oribilitate la Izvorul Crișului”

(Foto) Cea mai urâtă clădire din Cluj: ”Este o casă pe un bloc” 3

error: Content is protected !!