Irina Margareta Nistor supărată pe Aeroportul Cluj: „În ditamai aeroportul stăm pe jos, mai rău ca refugiatii! Nu uitați să va luați un scaunel, ca la cozile de pe vremea lui Nea Nicu’!”

Updated on aprilie 5, 2022 Criticul de film, Irina Margareta Nistor, a criticat Aeroportul din Cluj pentru că nu sunt scaune pe care pasagerii să se odihnească.

”În ditamai Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, stăm pe jos, mai rău ca refugiatii! Nu uitați să va luați un scaunel, ca la cozile de pe vremea lui Nea Nicu’!

P.S. Nu este o lipsă de respect sau de empatie, față de refugiați, ci o îngrijorare, ca ai mei au mai trecut prin asta și n-aș vrea să se repete istoria”, a scris Margareta Nistor pe Facebook.

Irina Margareta Nistor supărată pe Aeroportul Cluj: „În ditamai aeroportul stăm pe jos, mai rău ca refugiatii! Nu uitați să va luați un scaunel, ca la cozile de pe vremea lui Nea Nicu’!” 1

„Orașul ACELA?!!! Mult prea lăudatul Cluuuj n-are scaune în aeroport? Dar nu pot să creeed, nu de acolo răsare soarele civilizației urbanistice?!”, a comentat cineva la postare.

error: Content is protected !!