Clujul pregătit pentru refugiați. Emil Boc: ”România trebuie să fie o țară deschisă, dacă va fi nevoie, pentru refugiați”

Updated on februarie 25, 2022 La nivelul Clujului există un plan de urgență pentru găzduirea refugiaților ucrainieni, dacă va fi nevoie, a anunțat primarul Emil Boc.

Exista un plan de urgență care poate fi adaptat la orice situație, iar acum se lucrează la actualizarea acelui plan care să fie coordonat de Ministerul de Interne și Prefecturi.

Clujul pregătit pentru refugiați. Emil Boc: ”România trebuie să fie o țară deschisă, dacă va fi nevoie, pentru refugiați” 1

”România trebuie să fie o țară deschisă, dacă va fi nevoie, pentru refugiați”, a adăugat Emil Boc, citat de cluj24.ro.

Rectorul UBB, despre războiul din Ucraina: Românii să-și continue viața cât mai normal. Este cea mai mare lovitură care se poate da urii și războiului

„Oamenii ar trebui să își continue viața cât mai normal, este cea mai mare lovitură care se poate da urii/războiului, dar rațional față de pericol și evoluția acestuia” , afirmă psihologul Daniel David, pentru hotnews.ro.

În ultimele săptămâni s-a vorbit foarte mult despre conflictul din Ucraina, însă trecerea la evenimentul propriu-zis este mult mai șocantă.

„Există clar un pericol, regional și global, cu care ne confruntăm acum. La un pericol trebuie întâi să ne reglăm răspunsul psihologic, astfel încât să nu generăm comportamente și emoții disfuncționale, care ne reduc abilitățile rezolutive și care ne afectează calitatea vieții, ci să generăm comportamente și emoții funcționale, care ne ajută să confruntăm adecvat pericolul”, explică Daniel David,

error: Content is protected !!