(Video) Alt Accident Cluj. Pieton lovit pe Calea Baciului, lângă PETROM

Updated on februarie 17, 2022 Un alt pieton a fost spulberat de un autoturism în Cluj. Se pare că și el traversa prin loc nepermis.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Claudiu T. a postat un video cu mesajul: Pieton lovit pe Calea Baciului, lângă PETROM

Florina M.: Aceiași poveste, trece prin loc nepermis, nu se asigura și mai e îmbrăcat și în negru pe timp de noapte și ploioasa 🙁 urata treaba….cand la 20 de metrii are semafor inteligent 🤦‍♀️

Hedeș M.. Nu e de mirare. Traversează pe acolo pietonii ca la ratele și vânătorii. E o chestiune de timp până ajunge câte unul pe capota cuiva. Păcat că le e greu să folosească trecerea de pietoni semaforizată care e la nici 50 m.

vezi aici Video:

Pieton spulberat de un șofer pe strada Fabricii

Un bărbat de 73 de ani a decedat aseară după ce a fost lovit de o mașină pe strada Fabricii din Cluj Napoca.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 20.40, cu privire la un accident de circulație produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părții carosabile.

În urma evenimentului, bărbatul de 73 de ani a decedat. Testarea conducătorului cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ”, precizează Poliția Cluj.

error: Content is protected !!