Cluj: Vom avea aquapark, dar nu în municipiu. Emil Boc: “Suntem dispuși să sprijinim proiectul de aquapark din Chinteni”

Updated on februarie 17, 2022 Emil Boc a spus că municipiul dorește să colaboreze cu comuna Chinteni pentru realizare acolo a unui aquapark. Este un proiect lansat de primărița Lucia Suciu, blocat acum la faza acordului de mediu.

“Suntem dispuși să sprijinim proiectul de aquapark din Chinteni. Nu am vrut să spun public, dar am căutat un cadru legal să colaborăm, inclusiv să realizăm împreună o societate de proiect, care să administreze acest obiectiv”, a afirmat Emil Boc, citat de media9.ro.

Cluj: Vom avea aquapark, dar nu în municipiu. Emil Boc: “Suntem dispuși să sprijinim proiectul de aquapark din Chinteni” 1

În urmă cu trei săptămâni, viceprimarul Dan Tarcea a spus că municipiul nu deține teren pentru aquapark.

„Municipiul nu deține în proprietate 4-5 hectare de teren, cât ar fi suprafața necesară pentru construirea unui aquapark”.

Clujul a avut două amplasamente studiate pentru aqauaparkuri. Unul, unde e ștrandul Sun, altul lângă Baza sportivă Gheorgheni, unde societatea civilă s-a opus.

error: Content is protected !!