Altă garsonieră vedetă în Cluj. 13 mp, aragazul lângă toaletă

Updated on februarie 11, 2022 Anunțul închirierii unei garsoniere de 11 metri pătrați pentru 200 de euro pe lună arată cât de mult a crescut piața imobiliară și cât de scumpă a devenit viața la Cluj.

Zilele acestea, un anunț similar a fost postat de o agenție imobiliară. Este vorba despre o garsonieră de 13 metri pătrați care a fost scoasă la vânzare.

Proprietarul cere 27.000 de euro pentru garsoniera care are aragazul lângă toaletă. Garsoniera se află la demisol, dar este situată într-o zonă „ultracentrală”.

„Koncept imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie.

Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre pe str Aviator”, se arată în anunțul agenţiei imobiliare.

Altă garsonieră vedetă în Cluj. 13 mp, aragazul lângă toaletă 1 Altă garsonieră vedetă în Cluj. 13 mp, aragazul lângă toaletă 2 Altă garsonieră vedetă în Cluj. 13 mp, aragazul lângă toaletă 3 Altă garsonieră vedetă în Cluj. 13 mp, aragazul lângă toaletă 4 Altă garsonieră vedetă în Cluj. 13 mp, aragazul lângă toaletă 5

error: Content is protected !!