Video Cluj. Cum e viața într-o garsonieră de 11 mp. Paula: Curățenia o fac cam în 5 minute, am un televizor, un frigider, mă descurc foarte bine

Updated on februarie 9, 2022 O garsonieră din Cluj, de doar 11 mp, a devenit vedetă pe Facebook.  Locuinţa are 11 metri pătraţi şi proprietarul a cerut iniţial 200 de euro pe lună de la chiriaş dar s-a negociat la 180 de euro.

Garsoniera virală pe internet se află într-un fost bloc de nefamilişti. Cei de la Observator au stat de vorbă cu Paula, căreia părinţii i-au cumpărat o locuinţă acolo în urmă cu cinci ani, să aibă unde sta în timpul liceului. I-a costat 17 mii de euro.

Video Cluj. Cum e viața într-o garsonieră de 11 mp. Paula: Curățenia o fac cam în 5 minute, am un televizor, un frigider, mă descurc foarte bine 1

Paula: Cu curăţenia mă descurc foarte bine, o fac cam în cinci minute, am un televizor, un frigider, strictul necesar, un dulap, mă descurc foarte bine.

Paula nu vede niciun dezavantaj.

Paula: Baia la mine acasă e cât garsoniera aceasta, dar după ce am renovat-o şi am făcut-o aşa cum mi-a plăcut, acum nu aş mai pleca.

Garsoniera minusculă din Cluj și-a găsit chiriaș în timp-record!

Pentru garsoniera minusculă, agenția imobiliară solicita o chirie de 200 de euro pe lună. Patronul agenției imobiliare care a distribuit mesajul pe internet a intrat în direct, telefonic, în emisiunea “Acces Direct”, și a menționat că imobilul și-a găsit chiriaș, anunță Fanatik.

”S-a găsit o domnișoară, tânără, care va locui singură, pentru ea cică ar fi suficient. După 5-6 ore de activitate, anunțul a început să devină viral. Din prețul inițial s-au mai negociat încă 20 de euro, deci practic prețul final de închiriere a fost de 180 de euro” , a declarat patronul agenției, la “Acces Direct”, potrivit Click.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!