Preot: „M-a sunat cineva din Cluj. M-a rugat să merg ca să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați. Cică să dau cu aghiazmă de la ușă”

Updated on februarie 9, 2022 Continuă glumele la adresa garsonierei de 11 metri pătrați din Cluj. Un preot a fost contactat să o binecuvânteze.

Preotul Francisc Dobos: „M-a sunat cineva din Cluj. M-a rugat să merg ca să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați. Mi-a zis că ar fi faimoasă. În plus, nici nu ar trebui să intru, nu ar fi loc dacă ar fi și ei înăuntru. Cică să dau cu aghiazmă de la ușă.

Mai bine dau de la București :)))”

Marian Godina: „Te invită iubita/iubitul la ea/el acasă și, când ajungi, vezi că locuiește în garsoniera de 11 mp de la Cluj. Ce-i zici, cum reacționezi?”

Istoria României în meme: „Rareş Lehene ne anunță că celebra „garsonieră” a fost închiriată de către o stimabilă doamnă, doctor în chimie, academician și savant de renume mondial!”
Preot: „M-a sunat cineva din Cluj. M-a rugat să merg ca să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați. Cică să dau cu aghiazmă de la ușă” 1

Eduard P.: Fata care a închiriat garsoniera din Cluj a deschis un Mega Image în locuință.

Voicu B.: Garsoniera de la Cluj are concurență…
Preot: „M-a sunat cineva din Cluj. M-a rugat să merg ca să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați. Cică să dau cu aghiazmă de la ușă” 2

error: Content is protected !!