Clujean țepuit pe Facebook de o „fată serioasă”: ”Mi-a murit bunica, nu mă ajuți cu 200 de lei”

Updated on februarie 9, 2022 Un bărbat din Turda a relatat pe un grup de Facebook cum a fost păcălit de o fată să îi transfere 200 de lei.

”Aveți mare grija la ea!! Tepara, escroaca!! La ora 5 dimineața, îmi trimite mesaj dacă pot sa o ajut cu suma de 200 lei deoarece este în aeroport și trebuie sa ajungă in tara pentru inmormantarea bunicii ei,ea rămânând fără bani.

I-am trimis 240 lei, ultimii mei bani, promitand ca îi va transfera înapoi de îndată ce ajunge în țară, apoi a spus ca nu s-au virat banii, ca ea nu a primit nimic.  Transferul a fost făcut, am umblat și pe la banca cu extrase de cont, iar banii au fost virati către ea, așadar este o escroaca.

200 lei de pe unul 200 de pe altul, la 10 persoane are 2000 pe zi. Sper ca nu a mai picat nimeni în plasa, iar cu ocazia asta o fac faimoasa, sa o cunoască toata lumea, ce fel de fata buna e.

Rușine sa îi fie și de educația pe care a primit-o de la părinți. Așa sa ii ajute Dumnezeu. Aveți grija oameni buni cu astfel de specimene!!!”, a relatat bărbatul, pe un grup din Turda.

Clujean țepuit pe Facebook de o „fată serioasă”: ”Mi-a murit bunica, nu mă ajuți cu 200 de lei” 1 Clujean țepuit pe Facebook de o „fată serioasă”: ”Mi-a murit bunica, nu mă ajuți cu 200 de lei” 2 Clujean țepuit pe Facebook de o „fată serioasă”: ”Mi-a murit bunica, nu mă ajuți cu 200 de lei” 3 Clujean țepuit pe Facebook de o „fată serioasă”: ”Mi-a murit bunica, nu mă ajuți cu 200 de lei” 4 Clujean țepuit pe Facebook de o „fată serioasă”: ”Mi-a murit bunica, nu mă ajuți cu 200 de lei” 5 Clujean țepuit pe Facebook de o „fată serioasă”: ”Mi-a murit bunica, nu mă ajuți cu 200 de lei” 6 Clujean țepuit pe Facebook de o „fată serioasă”: ”Mi-a murit bunica, nu mă ajuți cu 200 de lei” 7

 

error: Content is protected !!