Dan Petrescu, furios pe Mihai Stoica. “Eu îmi văd de viață, dar sunt atacat zilnic de acest personaj. Este incredibil!

Updated on februarie 7, 2022 Dan Petrescu a cerut intervenția FRF, LPF, dar și a conducerii clubului clujean, după atacurile venite din partea lui Mihai Stoica.

“Am înțeles că e un conducător de la altă echipă care lucrează la o televiziune, numai în România e posibil, și critică antrenorul campioanei. Mi se pare incredibil. Ce declar eu, sunt judecat de un adversar. Eu n-am dat niciodată în adversar, nu zic nimic de ei. Sunt judecat de cineva care lucrează la o echipă și la o televiziune. Nu înțeleg cum e posibil să lucreze la ambele, Federația, Liga, nu se sesizează? Eu îmi văd de viață, dar sunt atacat zilnic de acest personaj. Este incredibil! Nu vreau să zic despre cine e vorba, eu vreau să mă apăr.

Dan Petrescu, furios pe Mihai Stoica. “Eu îmi văd de viață, dar sunt atacat zilnic de acest personaj. Este incredibil! 1

Trebuie să justifice cineva, Liga, Federația, cum e posibil. Dacă m-aș lua acum de nu știu care antrenor, ar fi normal? Este singura țară din lume unde este permis așa ceva. Nu există așa ceva în alte țări, n-ai voie. Vezi-ți de echipa ta! Ai și echipă, și televiziune și te iei mereu de antrenorul campioanei? Este incredibil!

Și cei de la clubul meu ar trebui să reacționeze cumva. Mi se pare anormal să fiu luat la mână. Dacă nu lucra la o echipă, putea să zică. Dar un om care lucrează la o echipă rivală nu mi se pare corect să lucreze la o televiziune și să vorbească despre mine. Eu mă apăr și apăr CFR Cluj, atât“, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Ce a spus Mihai Stoica despre Dan Petrescu

La finalul partidei, Dan Petrescu a dat vina pe ghinion, a acuzat arbitrajul, considerând că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty, dar și LPF pentru programările făcute. Antrenorul a spus că este “penibil” ca formația lui să joace marți după-amiază cu UTA Arad, la mai puțin de trei zile după partida din Bănie.

“Eu, dacă plec acum cu mașină, ajung luni, cu o zi înainte de meci. Cum poți să pui meciul marți dacă noi terminăm duminică? Mi se pare penibil!”, a spus Petrescu, potrivit sport.ro.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție dură după ce a auzit discursul lui Petrescu și l-a acuzat pe antrenorul lui CFR Cluj că “nu are simțul ridicolului”

“Dacă pleacă cu mașina acum, ajunge luni. Întrebarea mea e ce mașină are. Are o mașină de jucărie și o trage după el sau o mașină de tuns? Nu se poate să bați câmpii în halul ăsta. UTA a jucat în aceeași zi.

Azi e sâmbătă, nu e duminică! Este ceva incredibil. Chiar nu poți să ai simțul ridicolului? Și șase minute că sunt prea multe, și că a avut penalty la Debeljuh, păi nu l-am văzut în careu deloc!”, a spus Mihai Stoica

Dezvăluirile fotbalistului care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu: „L-am înjurat şi eu”

George Galamaz (40 de ani), fost jucător la Steaua, Urziceni, Dinamo și Rapid, a vorbit despre incidentul cu Dan Petrescu, când „Bursucul” l-a înjurat în timpul unui meci pe vremea când cei doi se aflau la Urziceni.

„Eram într-un turneu în Scoţia, aveam un amical la baza lui Glasgow Rangers. Fiind amical, neffind multă lume pe acolo, am câştigat şi am avut cu toţii o evoluţie bună. Fiind linişte, l-am auzit pe Dan Petrescu înjurându-mă. Am rămas surprins, pentru că eu consideram că lucrurile funcţionau bine, conducând şi având o evoluţie bună.

Poate am greşit vreo pasă, dar nu ceva flagrant, de aceea am rămas surprins. Am auzit cum m-a înjurat. M-am oprit şi l-am întrebat «pe mine m-ai înjurat»? Da! Am continuat meciul, la sfârşit, după duşuri, am urcat în autocar şi, el stând pe bancheta din faţă şi băieţii pe locurile lor, am ţipat şi eu la el. I-am spus că mă poate înjura, dar nu de morţi. Şi l-am înjurat şi eu!

Ne-am certat, el nu a mai spus nimic. Dar Dan Petrescu nu e un tip ranchiunos, a doua zi am discutat ca bărbaţii şi nu s-a mai întâmplat nimic. Am rămas surprins să mă înjure doar dintr-o fază banală. După aceea, relaţia noastră a fost foarte bună. Ca dovadă că am funcţionat împreună, am rămas căpitanul şi am avut rezultate bune”, a declarat George Galamaz, citat de gsp.ro.

 

error: Content is protected !!