A murit măgărușul Vasilică, operat la Cluj Napoca de medicii USAMV

Updated on februarie 7, 2022 Măgărușul Vasilică, operat în decembrie 2021 la picioarele din spate de medicii veterinari de la USAMV Cluj-Napoca, a murit duminică, au anunțat reprezentanții Asociației de protecție a animalelor Kola Kariola.

„Suna telefonul. Medicul de la Clinica de Ecvine FMV Cluj Napoca , medicul lui Vasilica. Raspund cu bucurie sperand ca suna sa ma anunte ca trebuie sa-l iau acasa. Cu vocea tremuranda imi spune ca Vasilica s-a dus!!! Am simtit ca timpul s-a oprit, i-am cerut iertare spunandu-i medicului ca voi reveni pentru ca nu mai pot vorbi. Nu mai vreau sa aud nimic si nu as mai fi avut oricum ce sa spun. Este mult, mult prea mult decat pot duce. Am sa o las pe Elena sa sune si va reveni cu o postare dupa ce va primi mai multe informatii…

A murit măgărușul Vasilică, operat la Cluj Napoca de medicii USAMV 1

Eu atat pot scrie acum!
Este momentul in care simt ca totul se naruie si ca nu mai vreau sa fac asta, asta simt acum! Ma invinovatesc si atat!
Nu mai pot!!!”, au transmis reprezentanții asociației.

Măgărușul Vasilică a fost operat de medicii de la Universitatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, după ce a fost implicat într-un grav accident care i-a zdrobit două picioare.

Este primul măgăruș căruia medicii i-au implantat două tije metalice.

În decembrie, înainte de Crăciun, măgărușul Vasilică a avut ambele picioare din spate strivite, după ce a fost lovit de un buldoexcavator, informează stiri.tvr.ro.

Vasilică era întins la soare, lângă un gard, iar îngrijitorul, aflat la volan, nu l-a observat.

S-a întâmplat în sanctuarul Papi Land din județul Argeș, unul dintre puținele din țară, unde sunt îngrijite animalele domestice maltratate și salvate. Măgărușul a fost dus de urgență tocmai la Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!