Bogdan Bob Radulescu: „Nu se mai poate frate, 22 la mie incidența oficială în Cluj, dar se simte de parcă juma de populație e covidată, toată lumea e în carantină acasă, mă mir că mai mișcă ceva în oraș”

Updated on ianuarie 27, 2022 Clujul este puternic afectat de valul 5 al pandemiei. La câți se infectează se pare că va fi ultimul val.

Bogdan Bob Radulescu: Azi mi-am făcut boosterul.
Nu se mai poate frate, 22 la mie incidența oficială în Cluj, dar se simte de parcă juma de populație e covidată, toată lumea e în carantină acasă, mă mir că mai mișcă ceva în oraș.

Bogdan Bob Radulescu: „Nu se mai poate frate, 22 la mie incidența oficială în Cluj, dar se simte de parcă juma de populație e covidată, toată lumea e în carantină acasă, mă mir că mai mișcă ceva în oraș” 1

Probabil că cei care mișcă sunt cei care au dar nu știu încă. Sau au varianta ușoară. Sau au scăpat momentan. Sau li se rupe.
Oricum e aproape peste tot răceala, așa cum era de altfel când eram copii și iarna umblam cu toții răciți și mucoși.

Și totuși, pentru că am treabă multă și proiecte în perioada asta, am decis să sar momentan peste covidul ăsta și să ma duc la booster.

Ea e Yeny, e din Bali și împreună cu încă 5 terapeute minunate din Bali și Thailanda fac un booster de sănătate la Luxury Spa de nu ați pomenit așa ceva pe lumea asta. Pentru că e greu de luat vacanță o săptămână in perioada asta, eu mă duc 2 ore la fete și mă simt ca după concediu. Mai puțin bronzul. Dar e ok.

Bogdan Bob Radulescu: „Nu se mai poate frate, 22 la mie incidența oficială în Cluj, dar se simte de parcă juma de populație e covidată, toată lumea e în carantină acasă, mă mir că mai mișcă ceva în oraș” 2

Energie bună, liniște, muzică discretă, miros ca-n paradis, lumânări, uleiuri și un deep tissue masaj terapeutic de 90 de minute ce scoate din tine și blocajele copilăriei și reumatismul și junghiul intercostal de-l ai acolo de câțiva ani și te tot ține…

Dacă asta înseamnă că le fac reclamă, reclamă să fie și-mi asum asta.
Dar e mai mult de atât. E o recomandare din tot sufletul și cu tot dragul pe care v-o fac, mai ales dacă sunteți în Cluj.

Aveți grijă de voi, pentru că voi contați și voi trebuie să fiți bine ca să fie și ceilalți din jurul vostru ok.
O viață avem, un suflet și un corp. Țineți-vă sănătoși și relaxați și fericiți! Mergeți la masaj și bucurați-vă de fiecare clipă!”

error: Content is protected !!