Noi restaurante din Cluj Napoca oferă mese gratuite celor nevoiași

Updated on ianuarie 25, 2022 Restaurantul Sinaia din Cluj-Napoca și Goodfellas Pizza din cartierul Gheorgheni au anunțat că se alătură inițiativei „Cantina Compasiunii”.

Începând de joi, 27 ianuarie, în fiecare săptămână, între orele 10.30 – 11.30, restaurantul Sinaiade pe strada 1 Decembrie va oferi mâncare nevoiașilor.

Noi restaurante din Cluj Napoca oferă mese gratuite celor nevoiași 1

 

Începând de Joi 27.01.2022 in fiecare saptamana intre orele 10.30-11.30 Restaurantul Sinaia se alatura la proiectul cantina compasiuni”, au transmis reprezentanții restaurantului Sinaia.

Și restaurantul – pizzerie Goodfellas Pizza din cartierul Gheorgheni se alătură campaniei.

Reprezentanții localului de pe strada Liviu Rebreanu nr. 3 au anunțat că vor pregăti porții pentru clujenii nevoiași în fiecare zi de duminică intre orele 13 si 14, începând cu data de 30 ianuarie.

Persoanele nevoiașe din Cluj Napoca pot primi acum 3 mese calde pe săptămână.

„In fiecare SÂMBĂTĂ, de la 10:30 la 11:30 oferim tuturor nevoiașilor din Cluj sau împrejurimi o masă caldă, gratuit, la Casa Vikingilor Grigo Al. Vlahuta 41a. Nevoiașii n-au facebook, prin urmare, dacă îi întâlniți sau cunoașteți (oameni fără posibilități sau fără casă, sau orice oameni flămânzi, care efectiv nu au bani de mâncare) trimiteți-i la locația de la Casa Vikingilor, să mănânce până se satură!

Vom organiza această “cantină a compasiunii” în fiecare sâmbătă, doar la locația precizată, din Cluj! Cu cât se adună mai mulți, cu atât mai bine!

Putem asigura săptămânal pana la 100 de Porții.”

error: Content is protected !!