Cluj. Emil Boc: Sunt și primarul celor de la AUR

Updated on ianuarie 25, 2022 Primarul Emil Boc a oferit din nou un punct de vedere în legătură cu întâlnirea pe care a avut-o cu liderul AUR, George Simion, la Cluj Napoca.

Invitat la Digi24, primarul a spus că s-a simțit obligat să accepte întâlnirea cu George Simion, deoarece este și primarul celor de la AUR.

Cluj. Emil Boc: Sunt și primarul celor de la AUR 1

Edilul a mai spus că a fost întotdeauna un om al dialogului și le recomandă cârcotașilor să țină minte că municipiul european de astăzi a fost o dată un bastion al naționalismului.

Emil Boc a spus că nu este de acord cu George Simion cu privire la vaccinarea anti COVID, dar îl va susține pe liderul AUR cu privire la un proiect de lege referitor la reabilitarea termică a blocurilor.

Liderul deputaţilor UDMR, Csoma Botond, lider al organizaţiei de Cluj a partidului, l-a criticat vineri pe primarul Cluj-Napoca, Emil Boc, în urma întâlnirii acestuia cu George Simion, copreşedintele AUR.

”Orice întâlnire de acest gen reprezintă un câştig în planul legitimităţii pentru acest scandalagiu extremist. A fost o greşeală, domnule primar!”, i-a transmis deputatul UDMR primarului.

”Aş dori să-i atrag atenţia domnului Boc că acel George Simion, cu care s-a întâlnit la Cluj şi a identificat puncte comune de natură politică, a calificat Holocaustul drept o temă minoră, în acelaşi timp tot el a organizat violenţele antimaghiare din Valea Uzului, iar prin activitatea sa din parlament şi cea de pe stradă destabilizează ţara”, a scris Botond.

error: Content is protected !!