Mihai: „Clujul e singurul oraș căruia nu ii este frica de amenințarea invaziei rusești: -Pe unde o să ajungeți, bă, in centru?”

Updated on ianuarie 23, 2022 Traficul din Cluj Napoca este atât de aglomerat încât ar opri chiar și o invazie a Rusiei, spune cu umor un clujean.

Pe grupul de Facebook Clujul Civic, Mihai H.: „Clujul e singurul oraș căruia nu ii este frica de amenințarea invaziei rusești:
-Pe unde o să ajungeți, bă, in centru?”
Mihai: „Clujul e singurul oraș căruia nu ii este frica de amenințarea invaziei rusești: -Pe unde o să ajungeți, bă, in centru?” 1

Mihai: „Clujul e singurul oraș căruia nu ii este frica de amenințarea invaziei rusești: -Pe unde o să ajungeți, bă, in centru?” 2

Mihai Găinușă: „Franța vrea să trimită trupe în România.
Poate și un general adevărat?”

Ionut Popescu: „Nu avem de ce să ne temem de nicio Rusie, de niciun Putin! Avem armata cu cei mai mulți ofițeri cu doctorate, avem armata cu cei mai mulți generali din lume și cei mai tineri (mă rog, aflați deja în pragul pensionării)… Avem generali cât toate celelalte țări NATO la un loc...”

Digi24 Cristian Pîrvulescu: Planul lui Putin e pus la punct de mulți ani. Așteptăm în Ucraina un atac necruțător, aerian și cu rachete

Vladimir Putin nu va ataca o țară membră NATO, dar Ucraina ar putea fi supusă unui atac fără precedent, consideră politologul Cristian Pîrvulescu, citat de Digi 24. Rusia va declanșa fără îndoială atacul asupra Ucrainei, necunoscuta este cât de mult va pătrunde în teritoriul acestei țări. Este posibil ca incursiunea să vină dinspre trei direcții, inclusiv dinspre Belarus și Transnistria.

Mihai: „Clujul e singurul oraș căruia nu ii este frica de amenințarea invaziei rusești: -Pe unde o să ajungeți, bă, in centru?” 3

Atacul pe care îl așteptăm e posibil să fie unul necruțător, un atac aerian și cu rachete. Mulți vorbesc despre tancuri, dar va fi probabil pregătit de un atac de război de secol XXI”, a spus politologul Cristian Pîrvulescu la Digi24.

SUA despre dezvăluirile privind complotul lui Putin: Este profund îngrijorător. Poporul ucrainean are dreptul suveran de a-şi hotărî propriul viitor

Statele Unite consideră că acuzaţiile britanice conform cărora Moscova încearcă să instaleze un lider pro-rus în Ucraina sunt “profund îngrijorătoare”, a declarat Casa Albă sâmbătă ca răspuns la o declaraţie a ministerului de externe de la Londra, transmite duminică AFP, preluat de Hotnews.

Mihai: „Clujul e singurul oraș căruia nu ii este frica de amenințarea invaziei rusești: -Pe unde o să ajungeți, bă, in centru?” 4

“Acest tip de complot este profund îngrijorător. Poporul ucrainean are dreptul suveran de a-şi hotărî propriul viitor şi suntem alături de partenerii noştri aleşi democratic în Ucraina”, a declarat Emily Horne, purtătoarea de cuvânt a Consiliului Naţional de Securitate, potrivit Agerpres.

Marea Britanie dezvăluie că Vladimir Putin pune la cale o lovitură de stat la Kiev pentru a instala în Ucraina un președinte și un guvern pro-Moscova. Dezvăluirile neobișnuite au mers până acolo încât ministerul britanic de externe a avansat și numele candidatului la care se gândește Putin, fostul parlamentar Yevhen Murayev, relatează BBC și The Guardian.

Scandal în Germania. Şeful marinei demisionează după ce a cerut „respect“ pentru Putin şi a spus că Peninsula Crimeea nu se mai întoarce la Ucraina

Ministerul german al apărării a confirmat sâmbătă că şeful marinei Kay-Achim Schönbach a demisionat pe fondul scandalului creat de comentariile sale de vineri, conform cărora preşedintele rus Vladimir Putin merită respect iar Peninsula Crimeea nu va mai aparţine niciodată Ucrainei, transmite Adevarul.

Mihai: „Clujul e singurul oraș căruia nu ii este frica de amenințarea invaziei rusești: -Pe unde o să ajungeți, bă, in centru?” 5

“Ceea ce îşi doreşte cu adevărat este respect”, a spus Schönbach despre Putin.”Şi, Doamne, să acorzi cuiva respect are un cost redus, este chiar gratuit. Dacă aş fi întrebat, (aş spune că) este uşor să i se acorde respectul pe care îl cere cu adevărat şi pe care, probabil, îl merită”.

“I-am cerut ministrului Apărării Christine Lambrecht să mă elibereze de îndatoririle mele cu efect imediat”, a spus Kay-Achim Schoenbach într-o declaraţie. “Ministrul a acceptat cererea mea”, a adăugat el, conform Reuters.

error: Content is protected !!