Șoferiță pe autobuz în Constanța, impresionată de șoferii din Cluj: „Oameni civilizați! La noi îți «crește barba albă» până primești prioritate!”

Updated on ianuarie 22, 2022 O șoferiță care lucrează în transport în comun în Constanța a vorbit despre diferența în traficul din cele două orașe. Ea a adus laude șoferilor din Cluj și i-a criticat pe cei din Constanța.

Șoferița a fost impresionată de conducătorii auto din Cluj care acordă prioritate autobuzelor și a mai spus că nu a auzit înjurături sau claxoane.

Șoferiță pe autobuz în Constanța, impresionată de șoferii din Cluj: „Oameni civilizați! La noi îți «crește barba albă» până primești prioritate!” 1

Lucrez în transportul în comun Constanța!

În data de 15 Ian 2022 am avut privilegiul să vizitez orașul Cluj. Ce pot să spun, din scurta mea vizită, comparativ cu situația din orașul Constanța?

Nu am văzut ca cineva să «taie fața» vreunui mijloc de transport în comun! Am văzut cum mijloacelor de transport în comun li se acordă prioritate la plecarea din stație. La Constanța îți «crește barba albă» până îți dă cineva prioritate!

Nu am văzut nerespectarea regulilor în trafic! Nu am văzut și nu am auzit un claxon sau injurii în trafic!

Într-o intersecție cu semafoare , am văzut un echipaj de poliție care dirija circulația!

Într-adevăr, am realizat că este un oraș „sufocat” rutier, dar regulile sunt reguli! Și nu mai spun, la intrarea într-un market! Oameni civilizați! Felicitări clujeni! Am rămas cu o impresie unică despre dumneavoastră!”, a scris șoferița pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!