Actorul clujean Dan Chiorean, critici la adresa lui Boc: „Mulțumesc domnule Boc…Mulțumesc pentru grija nemăsurată acordată cetățenilor care au ales să vină la teatru”

Updated on ianuarie 22, 2022 Actorul Teatrului Național Cluj Napoca, Dan Chiorean, a transmis un mesaj în care îl critică pe primarul Emil Boc pentru alegerea firmei care lucrează la modernizarea parcului Ștefan cel Mare.

Din cauza lucrărilor, clujenii care merg la teatru trebuie să vină echipați cu cizme de cauciuc.

Mulțumesc domnule Boc…Mulțumesc pentru grija nemăsurată acordată cetățenilor care au ales să vină la teatru, pentru alegerea firmei care lucrează în jurul Teatrului Național Cluj… Așa arată intrarea la sala Euphorion…”, a transmis actorul.

Actorul clujean Dan Chiorean, critici la adresa lui Boc: „Mulțumesc domnule Boc...Mulțumesc pentru grija nemăsurată acordată cetățenilor care au ales să vină la teatru” 1

Pe o suprafaţă de peste 1,2 hectare, parcul situat în Piaţa Ştefan cel Mare cuprinde esplanada şi spaţiile verzi aferente clădirii Teatrului Naţional Cluj-Napoca.

Proiectul de modernizare propune crearea unui spațiu potrivit pentru manifestări de mici dimensiuni – festivități de mici dimensiuni, evenimente – dar și plantarea a 64 de arbori.

Proiectul de revitalizare a parcului propune următoarele:

– eliminarea arborilor și arbuștilor degradați (compromiși din punct de vedere fiziologic) și înlocuirea lor cu noi arbori și arbuști, gazonare și plantare de noi specii de plante perene;
– modernizarea aleilor, realizarea unui singur acces auto pentru mașinile de intervenție;
– realizarea acceselor pietonale și pentru biciclete, interconectate;
– rastel pentru biciclete cu dale înierbate;
– amplasarea corpurilor de iluminat cu proiectoare;
– instalarea sistemului de irigații automatizat;
– amplasarea unui punct gospodăresc îngropat;
– toaletă automată cu dotări pentru persoane cu dizabilități;
– amenajarea a 3 spații de joacă pentru copii, cu suprafețe cauciucate, aparate confecționate din lemn și material ecologic.

Termenul de execuție este de 10 luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

error: Content is protected !!