Anda Adam își deschide club în Cluj. „Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj …urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari.

Updated on ianuarie 20, 2022 Anda Adam a anunțat pe Facebook că va deschide un club la Cluj.

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci sunt și parteneri de afaceri. Cei doi au investit sute de mii de euro și deschid un club în Cluj-Napoca. În mai puțin de o lună are loc inaugurarea localului, mai exact pe 14 februarie. Pregătirile sunt în toi, iar artista merge frecvent să verifice cum merg lucrările la spațiul pe care urmează să-l deschidă în curând.

Anda Adam: „Eu sunt gata de un “White party” la clubul pe care il vom deschide curand in Cluj❗️😊 @clubdiamond_cluj
Vii si tu?”
Anda Adam își deschide club în Cluj. „Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj ...urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari. 1

Lucrările pentru clubul din Cluj al Andei Adam au început încă de anul trecut și sunt în plină desfășurare și acum. Peste doar câteva săptămâni va avea loc deschiderea oficială. Aceștia își doresc ca locația lor să fie precum una din Mykonos, relatează Click. Au investit mult în aparatură și au apelat la specialiști pentru design-ul clubului.

Anda Adam face naveta București-Cluj, pentru că este foarte implicată în această afacere și vrea să se asigure că totul merge conform planului

Artista a luat-o și pe fiica ei, Evelin, cu ea pe șantier, anunță Libertatea.

Anda Adam își deschide club în Cluj. „Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj ...urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari. 2 Anda Adam își deschide club în Cluj. „Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj ...urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari. 3 Anda Adam își deschide club în Cluj. „Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj ...urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari. 4

Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari.

Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoi”, a dezvăluit Anda Adam pe rețelele de socializare, conform spynews.ro.

error: Content is protected !!